Ne znam je'l će pomoći, kod mene vanjska grafa (Gigabyte ploča) nije bila prepoznata/nije radila ako sam je spajao na Display Port. Spojio na HDMI i/ili DVI-D, radi...
Tj. dan/danas mi ne radi ako je samo Display Port spojen.
Ne znam je'l će pomoći, kod mene vanjska grafa (Gigabyte ploča) nije bila prepoznata/nije radila ako sam je spajao na Display Port. Spojio na HDMI i/ili DVI-D, radi...
Tj. dan/danas mi ne radi ako je samo Display Port spojen.
Molim moderatora da zaključa temu, riješio sam problem a počela su lupetanja...
Živo nas zanima kako si riješio? Takav je običaj ovdje kad si nas več pitao da i objasniš rješenje.
Pa podijeli znanje... možda će još nekome koristiti.
Nadam se da rješenje nije bila ona prvotna opcija - "kroz prozor"
Živo nas zanima kako si riješio? Takav je običaj ovdje kad si nas več pitao da i objasniš rješenje.
Promijenio napajanje...
nevjerojatno: ovo je prva takva "upomoć" tema u kojoj nitko nije predložio promjenu napajanja (što je inače klasik) i onda ispadne kako je baš to bio problem.
Nije ni moglo past na pamet ako mu jedna radi druga ne a jednaka klasa i serija gpu. Plus jaki fortron 850W ali izgleda vrijeme ga nagrizlo.
nevjerojatno: ovo je prva takva "upomoć" tema u kojoj nitko nije predložio promjenu napajanja (što je inače klasik) i onda ispadne kako je baš to bio problem.
naravno da nije tako.. tj mogući kvarovi po opisu, mbo, napajanje itd.. dok je juzer brijao o flashanju i sl.
Preporuka je sa skineš ali sam vidio ljude da su uspješno flešali bios bez da su skidali išta.
Ufff... nvidia... smetje...
Nazalost, ali tako je!
jbga napajanje je ipak, cekaj daljeIntel+nvida
naravno da nije tako.. tj mogući kvarovi po opisu, mbo, napajanje itd.. dok je juzer brijao o flashanju i sl.
š'a jes - jes. ispričujem se.