PC ne pali!?

poruka: 40
|
čitano: 5.420
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: PC ne pali!?
nesto999 kaže...

Da samo sto je problem u tome sto ja nisam graficku kupio kod njih tako da cu i ovu detekciju kvara morat platit.

Reci ti njima da je svejedno gdje si kupija grafu jer da si je kupija kod njih ista je stvar.Problem je sa mbo,a ne grafom.

Kako vidiš jel se ugasi svitlo u živideru ?
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2009 12:00 (dery).
16 godina
neaktivan

Isprobana je ista graficka u servisu vec i ona je radila. Cuo sam da nemora nekompatibilnost bit u modelima vec samo u odredenim serijama. Meni je to isto nevjerovatno jer su to sve nove komponente i socket PCI x16 je taj jedan jedini......fakat neznam. Ko da je uklet!

16 godina
neaktivan

Vidit cu kaj ce mi oni tamo rec. Danas ga nece ni pogledat jer imaju guzvu a sutra cu se naoruzat zivcima prije nego sto cu otic tamo. Javit cu vam u cemu je bio problem.

17 godina
nesto999 kaže...

Isprobana je ista graficka u servisu vec i ona je radila. Cuo sam da nemora nekompatibilnost bit u modelima vec samo u odredenim serijama. Meni je to isto nevjerovatno jer su to sve nove komponente i socket PCI x16 je taj jedan jedini......fakat neznam. Ko da je uklet!

Netko uvijek mora naletit.Ovaj put si to ti.Mršti se  Sretno!

Kako vidiš jel se ugasi svitlo u živideru ?
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2009 12:06 (dery).
16 godina
neaktivan
dery kaže...
nesto999 kaže...

Neko uvijek mora naletit.Ovaj put si to ti.Mršti se

Bas to!!! Samo jos uvjek mi sve zvuci nevjerojatno. Nadam se da cu sve uspjet rijesit bez bacanja novaca na novu maticnu.

16 godina
neaktivan
PC ne pali!?

A koju maticnu to imas uopce?

CHE

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

A koju maticnu to imas uopce?

Napiso sam komponente koje imam odma na pocetku al dobro. Maticna je : Gigabyte EP41-UD3L

16 godina
neaktivan
PC ne pali!?

Evo danas sam bio u adm-u i rekli su mi ono sto sam vec znao da moja maticna nije kompatibilna s grafickom. Isprobali su 3 verzije HD4890 i samo moja nije radila sa tom maticnom. Za to su mi izracunali 2 sata rada cca 250 kn a znam da je to trajalo najvise 20 min jer sam bio kod njih 20 min prije nego sto su me zvali i rekli su mi da nisu jos stigli pogledat komp. Jos su mi rekli da moram nadoplatit za drugu maticnu 250 kn tako da ce me maticna kostat duplo vise nego sto je trebala.

ADM servisu jedan veliki minus!  Mršti se

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PC ne pali!?

e,ja imam slican problem,kupio jucer komponete,poslozio

sad mi na grafičkoj(hd4890) cvijetli crvena lampica(d1603) svi ventilatori rade

a na monitoru ne mogu dobiti slikuMršti se?????

pozdrav

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PC ne pali!?

Novi bios stavi na matičnu ako nešto ne radi.

Takve nekompatibilnosti se rješavaju izdavanjem novih bios verzija.

Random chance seems to have operated in our favor.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice