Lijep pozdrav, imam problem koji nikako ne mogu rješiti, probao sam 10 načina ali još uvijek je isto. Naime radi se o tome da mi na kompjuteru starom godinu i pol dana pada FPS tokom igre ( League of Legends ).
Kad sam ga tek kupio igra je radila ko sat, FPS 170-190 na full grafici. Zadnjih mjesec dana FPS mi je konstantno 100-80, 80-60 na very low kvaliteti, ovisno koliko igraca je na jednom mjestu, kad je borba padne na 60 pocne trzat kao da igram na AMIGI.
probao sam sljedeče: usisao cjeli komp, graficku, procesor... updejtao driver za graficku, napravio full scan na antivirusu, defragmetirao disk, kompletno izbrisao i ponovo instalirao igru, ma ni sam vise ne znam sto sam napravio.
Znam samo da me šaka boli vec 10minuta jer sam pogodio kučište od nervoze i toga da se osjecam bespomocno vezano uz to. pa eto.. molim ljude dobre volje ako mi ikako mogu pomoci, hvala unaprijed.
pc specc:
AMD FX 4100 quad core 3.6
8gb ram
g-force GTX 550 ti
- instalirao sam onaj program speccy da vidim temperature u kučištu i piše mi ovako:
CPU: 14 C
RAM: 45 C
Motherboard: 45 C
Graphics: 60 C
Storage: 48 C
sve je isto i dok igram osim što Storage bude nekih 60 C, sad ne znam dali je to u redu.