Novi hard-problem

poruka: 8
|
čitano: 1.513
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Novi hard-problem

naime kupio sam novi SATA hard,pretpostavljao sam da ga samo trebam spojit upalit komp i to je to,s obzirom da već u kanti imam jedan SATA hard.ali naravno kad sam ga upalio komp se zaglavio kod samog podizanja.

što sad?reko idem vas pitat i zamolit za pomoć.

inače matična je abit an52 a OS xp sp2

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Novi hard-problem

Probaj s Programom Paragon Disk manager riješiti situaciju.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi hard-problem

zaboravio sam napomeuti da mi se slična stvar dogodi kada probam spojiti SATA DVD pržilicu

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Novi hard-problem

izvadi hard uzmi pincetu izvadi ne znam kako se točno kao jedan četvrtasti osigurač i izvadi ga van i stavi ga nazad kako je i na prvom sata hard disku pa probaj  onda podignut windowse ali u svakom slučaju napravi da ti se dižu windowsi sa onog hard diska na koje su windowsi instalirani tako sam ja napravio

16 godina
neaktivan
Novi hard-problem

Ama stari problem nova zrtva...u biosu pronadji disk na kom ti je sada trenutno podignut operativni...onda poukljucivaj sve sto treba bit ukljuceno i upali masinu,otidji u bios i postavi taj disk na kom ti je sistem da je on prvi boot uredjaj....Namigivajavi jeli uspijelo....

AMD Athlon 4400+ x2,DDR2 4G (800mhz),M2N,Nvidia 8600GT Fata1ty profesional,Technisat ss2,LG 19 ws
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Na sto tocno mislis kad kazes da se "zaglavi"?  Je li se Windowsi pocnu dizati, ili stane na/poslije BIOSa?  Da li vidis novi disk u BIOSu?  Imas li jumper na kojem od diskova ili na przilici?  (Na SATA diskovima jumperi se koriste za podesavanje brzine SATA sucelja, ne za master/slave) - ako ti se isti problem pojavljuje i kad spojis przilicu, jesi li probao spojiti na neki drugi SATA port?  Ako da, i imas isti problem, imas li zadnji firmware za maticnu?  Mislim da sam vidio negdje na netu da su ljudi imali problema s ovom maticnom plocom i SATA hardverom...

16 godina
neaktivan
Novi hard-problem

imam jedan problem....sve povezem lepo na motherboard.....ali kad ukljucim kompjuter nece da mi ocitava hdd a rezac dvd koj imam on ga ocitava a oba su sata....imam sata instaler...i da kad upalim komp klikce mi konstantno svakih par sekundi tak tak :))) kako da to namestim???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SeRbIjEn kaže...

imam jedan problem....sve povezem lepo na motherboard.....ali kad ukljucim kompjuter nece da mi ocitava hdd a rezac dvd koj imam on ga ocitava a oba su sata....imam sata instaler...i da kad upalim komp klikce mi konstantno svakih par sekundi tak tak :))) kako da to namestim???

Zašto stalno postaš isto pitanje po tuđim temama. Napravi si svoju.Viče
Intel Core 2 Quad Q9400 MB Gigabyte EP43-DS3L 4 GB DDR2 800MHz A-Data Sapphire ATI Radeon HD 4870 512 MB GDDR5 Seagate Barracuda 500GB Chieftec 450W
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice