Nova matična ?

poruka: 9
|
čitano: 1.264
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nova matična ?

Ja sam i prije imao problema sa kompom, gasio se , kao i sada , mjenjanjem djelova sve se svelo na dvije stvari , cpu ili matična . Komp se gasi čim uđem u igru ili nekad zna pri normalnom radu , imam profi cooler , pasta je gore , sve fizikalno je u redu , nema prašine , napajanje je dobro , naime kada skeniram sa speecy-em ili sa everestom pokaže mi drugačiju temperaturu evo par slika ( slikano je u isto vrijeme , nije radila igrica , temp u sobi oko 15 stupnjeva )

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Nova matična ?
REX500 kaže...

Ja sam i prije imao problema sa kompom, gasio se , kao i sada , mjenjanjem djelova sve se svelo na dvije stvari , cpu ili matična . Komp se gasi čim uđem u igru ili nekad zna pri normalnom radu , imam profi cooler , pasta je gore , sve fizikalno je u redu , nema prašine , napajanje je dobro , naime kada skeniram sa speecy-em ili sa everestom pokaže mi drugačiju temperaturu evo par slika ( slikano je u isto vrijeme , nije radila igrica , temp u sobi oko 15 stupnjeva )

Provjeri još sa ovim dole programcicem temperature onak za usporedbu.{#}

http://www.alcpu.com/CoreTemp/

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
16 godina
Nova matična ?

Si siguran da si dobro stavio hladnjak?Možda nije dobro sjeo?.Temperature su malo prevelike ako je riječ od idle-u.A i čini mi se da Speccy pokazuje core temp isto kao i Everest(pogledaj pod core 1. i core 2.),ali opet mi je čudno da je razlika između Cpu-ja i Corea 20 stupnjeva.I probaj uslikati temp u loadu ako uspjieš prije nego se sruši.

GET TO DA CHOPPAAA!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nova matična ?

evo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hladnjak je stavljen dobro , kak na loadu , misliš na BIOS-u?

16 godina
Nova matična ?

Koliko sam vidio temp max za taj proc je od 68-72 °C tako da su ovo prevelike temperature.Skini hladnjak,promjeni pastu pa vrati nazad pa vidi onda.Ne vjerujem da je matična.

EDIT: pokreni nešto da optereti proc 100% (neku igru,Prime,furmark itd.)

GET TO DA CHOPPAAA!!!!!!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.3.2011 18:36 (Regular John 19).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hladnjak je mican i pasta je mjenjana 1001 put , ako imalo opteretim proc srušiti će se , tj. kako mu dođe nekada da a nekada ne 

15 godina
neaktivan
Nova matična ?

Ja mislim da matična očitava krive temperature pa se onda gasi

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nova matična ?

Što vi mislite ? Dali će se promjenom matične problem riješiti , ili je možda problem u procesoru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice