Pozdrav,
pokusat cu objasnit problem sto jasnije. Makar nisam vidio takvo sto nikad. Cak nisam nasao nit referencu na internetu.
Kad je kupljen slika je bila da si oci porezes na njemu, ono, milina. I boje i sve je bilo puno, ostro i prstalo .
Najme, prije nekog vremena, jako polako i postepeno crvena boja je pocela dobivati nekakvu zelenkastu nijansu,al samo na doljnjem dijelu
monitora(ekrana,panela od laptopa) i samo tamo gdje bi trebala bit crvena (Lenovo Legion5 144hz 100%RGB IPS 300nitsa).
Ostale boje su normalne, no s vremenom i ekran pocinje izgledati toliko ispran i jos na kraju primjecujem svaki piksel na ikoni, kao da je rezolucija puno niza nego sto je(izgleda nekako karirano?!?)
Sad, jel hardver il softwar , jel LED osvjetljenje odlazi, jel se kolje integralna AMDova APU s RTX Freesync/G-Sync(stavio sam samo discrete nVidia da bude upaljen).
Cini mi se da se je to pocelo dogadjati kad sam presao s Win10 na Win11?!(no, ne mora bit).
Cuo sam da se kablic nekad pomakne, jel moguce do toga, neda mi ga se rastavljat ako je do software, a ubija me se vracat na Win10 jer neam backup.
Ima ko takav problem?
Slikao sam s mobitelom, side by side dok je spojen na TV koji nije imao sliku nit do koljena, cisto da se vidi razlika.
Halp?