Nepoznati Program

poruka: 6
|
čitano: 1.527
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nepoznati Program kako ga deinstalatirati

Ne znam otkud mi se pojavila ova traka na pregledniku pod nazivom SearchEnhance koja mi daje dva prečaca spajanje na youtube i tviter

no budući da  ju ja nisam instalatirao nego je došla sama bez moje dozvole pristanka na PC samo bih želio saznati kako ju maknuti iz mog pc predpostavljam da je došla sa mozila firefox update dodatkom jer sam pregledavao dodatke i saznao da imam instalirani priključak Video File download također sam na drugom pc isto pregledao mozila instalirane dodatke i ne spomnjie se nikak ni Video File download  niti imam  SearchEnhance na pregledniku kako to sada rješit jer mi smeta taj program i jeli se radi možda o virusu ili zlonamjernom programu .

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nepoznati Program

pa u postavkama pogledaj prosirenja ili ti extension ,ako ga tamo nemozes obrisat onda probaj tamo na ukloni programe iz windowsa...

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nepoznati Program

Kad instaliras program,zanemari ono "Ma samo lupaj NEXT".

Pojavice ti se to sa taskbarom.

Mrzim to iskoristavanje instalera.

Po defaultu sve sto nije vezano za program treba po defaultu biti iskljucenu.

Nazalost nema nikakav zakon koji to zabranjuje.

Idi u addons i izbrisi taj toolbar.

I imas u Programs and Features(Ono preko cega brises programe) i izbrisi taj toolbar.

Loading...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nepoznati Program

Samo da Kažem još jednom da ja nisam instalitirao to zlo na PC pojavio se niotkud i neka mi netko samo kaže upće što je to prije neg ga maknem i uradim još veće probleme jer ga nema pod add remove programs instalirani windows je win xp.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nepoznati Program

U control panel podd add remove vidim samo Video File Download 1.0  za kojeg sam siguran da ga nisam sam instalatirao ko mož saznati viiše o ovom programu nek mi javi prije neg ga maknem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nepoznati Program

Riješeno naknadno sam doznao da ovaj program spada pod grupu adware koji usto prikazuje neke strane oglase instalira se putem mozile firefox sam i bez vaše dozvole ko ima taj Video File download nek ga odma makne jer predstavlja rizik od malware a i ostalih virusa ak ko ima isti program nek ga odma makne pod control add remove program clikom na ime programa te obratite pozornost na isti problem koj sam ja imao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice