Nemogu spojiti tv i komp

poruka: 10
|
čitano: 2.561
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nemogu spojiti tv i komp

imam ati radeon 9550 256 mb i spojio sam preko s-video na činć  i na tv a onaj vga u komp

e sad kad palim računalo dobijem sliku na televizoru  ali samo pocetak dizanja windowsa znaci sve imam oke na tv-u dok nedođe ono za lozinku upisati...a na monitoru je sve kako je i bilo prije znaci vidim sliku cijelo vrijeme sto da napravim ??

mislim da treba nes u postavkama napraviti a nezz sta jel mi moze netko postupno objasniti...

hvala

0 0 hvala 0
14 godina
RE: Nemogu spojiti tv i komp
mikovicm kaže...

imam ati radeon 9550 256 mb i spojio sam preko s-video na činć  i na tv a onaj vga u komp

e sad kad palim računalo dobijem sliku na televizoru  ali samo pocetak dizanja windowsa znaci sve imam oke na tv-u dok nedođe ono za lozinku upisati...a na monitoru je sve kako je i bilo prije znaci vidim sliku cijelo vrijeme sto da napravim ??

mislim da treba nes u postavkama napraviti a nezz sta jel mi moze netko postupno objasniti...

hvala

Koje windowse imaš?

** Live 4 Music **
15 godina
neaktivan

imam xp sp2

15 godina
neaktivan

ja ču iči sebi spajati pa sam unaprijed malo preispitivao kako se spojiti, trebao bi poštekat kablove pa otiči u meni od grafičke pa tamo nači neko podešenje kako da ti razdijeli tv od kompa i kako da ti rade zajedno, nisam išao još spajati a niti sam pregledavao meni od grafičke tako da te za sada nemogu bolje uputiti, ja imam ati radeon 5850 i win 7 64-bit i rečeno mi je da je moguče preko nje to sve lijepo poriktati dok neke graf ne rade dobro sa telkom,

17 godina

Kao prvo, malo proučite pravopis, i malo bolje objasnite situaciju. I jbt ako ne znate razliku izmedu Č i Ć nemojte ih pisati, pišite c i c.

mikovicm kaže...

hvala

Šta se desi sa TV-om kada se komp upali? Nisi ništa rekao.

mbab1302 kaže...

ja ču iči sebi spajati pa sam unaprijed malo preispitivao kako se spojiti, trebao bi poštekat kablove pa otiči u meni od grafičke pa tamo nači neko podešenje kako da ti razdijeli tv od kompa i kako da ti rade zajedno, nisam išao još spajati a niti sam pregledavao meni od grafičke tako da te za sada nemogu bolje uputiti, ja imam ati radeon 5850 i win 7 64-bit i rečeno mi je da je moguče preko nje to sve lijepo poriktati dok neke graf ne rade dobro sa telkom,

I da?

Koje je tvoje pitanje?

Kako sve odraditi? Spoji grafu sa TV-om i upali komp. Ako na TV-u nema slike idi u propertise i vidi tu da proširiš desktop na dva monitora, nemam trenutno 7. ni na jednom kompu, pa ti ne mogu reći točne korake.

I ako se ne varam sve grafe rade s telkom, ako se ne varam. Ne mislim na one prastare sa jednim izlazom.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
Nemogu spojiti tv i komp

Otiđi u Catalyst Contol Center, otvori postavke gdje da ti šalje sliku i ako želiš da je slika na TVu i kompu ista, odaberi opciju Clone. Spremi postavke i "voila". Problem riješen. Ili u samim Windowsima, desni klik, properties (WinXP) ili Personalise (Win7), otiđi na postavke rezolucije, detektiraj uređaje spojene na grafičku i također odaberi Clone.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
goodye kaže...

Kao prvo, malo proučite pravopis, i malo bolje objasnite situaciju. I jbt ako ne znate razliku izmedu Č i Ć nemojte ih pisati, pišite c i c.

mikovicm kaže...

hvala

Šta se desi sa TV-om kada se komp upali? Nisi ništa rekao.

pa kad se windows digne na tvu se pokaze sve plavo kao da nisam nista ustekao u njega..

17 godina
mikovicm kaže...

pa kad se windows digne na tvu se pokaze sve plavo kao da nisam nista ustekao u njega..

Probaj, kada se upali komp ici desnom tipkom na desktop pa

Svojstva -> Postavke -> sada tu oznacis monitor sa brojem 2 i kliknes dole da oznacis Prosiri moju WIN. radnu povrsinu na ovaj monitor

ili na eng

Propertise -> Settings -> sada tu oznacis monitor sa brojem 2 i kliknes dole da oznacis Extend my Win. desktop onto this monitor

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina
neaktivan

Svojstva -> Postavke -> sada tu oznacis monitor sa brojem 2 i kliknes dole da oznacis Prosiri moju WIN. radnu povrsinu na ovaj monitor

ili na eng

Propertise -> Settings -> sada tu oznacis monitor sa brojem 2 i kliknes dole da oznacis Extend my Win. desktop onto this monitor

jesam i neceee

17 godina
mikovicm kaže...

ili na eng

jesam i neceee

Desi li se ista?

Pls malo opisi situaciju, stvarni ne znam sada da nagadam

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.1.2011 10:32 (goodye).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice