Pozdrav, imam jedan problem.
Konfiguracija je ova: AMD Phenom II X2 550 3.1 GHz, DDR3 4 GB KINGMAX 1333MHz RAM, Gigabayte GA-870A-UD3 REV. 2.0 matična ploča, Sapphire Radeon HD6850 1GB, Napajanje Silverstone SST-ST50F-ES 500W, Monitor: LG W2453TQ-PF, OS WIN 7 X32 SP1 sa svim updateima.
Problem je ovaj: Stavim računalo u SLEEP mode, sada želim ga upalit, stisnem tipku na tipkovnici i pale se ventilatori, disk se čuje kako radi, OS radi, ali na monitoru nema slike.
Stišćem RESET tipku i računalo boota ispočetka, slika se pojavljuje, pita me ono START WINDOWS NORMALY i to odaberem i dalje sve radi normalno.
Problem se ne javlja svaki put, samo nekada i ne samo kod sleepa, već i kod hibernacije a jedanput kod boota računala.
Stavil sam najnoviji BIOS za matičnu ploču (update napravljen sa gigabayte alatom za update BIOSa), stavil sam drivere sa grafičku (v12.3) sa ATI stranice, probal sam stavit drugi konektor za napajanje grafičke, Izbadil sam ram i zamjenil mjesta pločicama, nije pomoglo.
Stavil sam sve BIOS postave na DEFAULT, sada ne znam jel bi možda u BIOSU trebalo nešto podešavati.
Pomoć.