Nece se upaliti.

poruka: 5
|
čitano: 803
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nece se upaliti.

Pozdrav, ne znam jesam li napravio temu na dobrom mjestu, ako nisam, ispricavam se. Hitno mi je, kolko tolko. Uglavnom, jucer sam bio na racunalu i igrao LoL, ali to je nebitno. Pred kraj game-a mi se odjednom samo iskljucilo racunalo i od tad ga nisam mogao upaliti uopce. Ono uopce ne reagira na pritisak gumba za paljenje. Znaci, nije da se upali pa srusi ili nesto slicno vec ono uopce ne reagira na pritisak gumba. Iza je sve bilo ok spojeno, jedino sto se moglo desiti je nesto unutra valjda.. nemam pojma, ako netko ima neku teoriju neka kaze i kako to mogu provjeriti. 

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
13 godina
Nece se upaliti.
Moraš ići putem eliminacije! Ako nemaš, probaj negdje posuditi drugo napajanje, recimo da je to jedan od mogučih razloga, ako ne je neka druga komponenta, al malo po malo!
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Nece se upaliti.
VidoM kaže...
Moraš ići putem eliminacije! Ako nemaš, probaj negdje posuditi drugo napajanje, recimo da je to jedan od mogučih razloga, ako ne je neka druga komponenta, al malo po malo!

evo testirao sam i na kraju je stvar u corsair napajanju starom 3 godine, nikad ne bih rekao. mora da je do toga sto mi stalno nestaje struje u kvartu, ali na svu srecu imam garanciju od 5 godina tako da dobivam novo novcato, hvala btw

13 godina
Nece se upaliti.

Molim...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nece se upaliti.

Ako ti često nestaje struje, nabavi UPS. To ti je najbolje rješenje, a nije pretjerano skupo (recimo 500 Kn za 800VA 480W). Kod mene je znalo u proljeće i jesen često na sekunde nestajati struje i isto tako mi je jedno Corsair napajanje riknulo (CX400, na kraju se pokazalo kao tvornički kvar). Otkako sam nabavio UPS prestalo je nestajati struje, možda je nestalo par puta u zadnjih par godina. Popravili iz elektre valjda vodove pa im više ne smetaju čvorci.

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice