Znaci imam ovu maticnu: ASUS m2n68-am
a komponente su
Amd phenom x4 2.2 ghz
Nvidia GTS 450 1gb gddr5
3gb ram (ddr2)
jeli sve u redu ? Nece bit nikakvi "nuspojava" ? :D
Znaci imam ovu maticnu: ASUS m2n68-am
a komponente su
Amd phenom x4 2.2 ghz
Nvidia GTS 450 1gb gddr5
3gb ram (ddr2)
jeli sve u redu ? Nece bit nikakvi "nuspojava" ? :D
proc nece podrzavat :/
Tvoja matična ima AM2/AM2+ socket, tako da to moraš paziti.
Procesor je AM2 +
To je Phenom 1. generacije
Btw iman windows 7
aha pa tako odma reci da je 1.gen...onda je sve ok...i sve ce radit
1 gen ide :D nie covik napisa
os sam cisto onako spomenuo
Meni je procesor vec instaliran u motherborad i sve je ok zasad nekad zna zapet pri igrama zanima me jeli to do toga
To je Phenom 1 generacija AM2+
1 gen ide :D nie covik napisa
Aha u redu, a jeli trebam updatat BIOS drivere ? Ako bi bilo dobro linkaj neki resource pa da napravim to sada
netribas nista ako ti sve radi kako triba onda nemoras ista dirat i najbolje ti je nedirat ako se nerazumis :S
netribas nista ako ti sve radi kako triba onda nemoras ista dirat i najbolje ti je nedirat ako se nerazumis :S
A ne znam ja imam stari BIOS ocito i zna mi nekad zapet pc ali samo nekad pa mozda je do toga pa zasto se onda nebi rjesio toga ? :)
ide i phenom II generacije x4 u am2/am2+ ploču..
imao sam phenom II x4 920 na tom socketu...uglavnom unazad kompatibilno je am3 proc može u am2/am2+ ploče, ali am2/am2+ proc nemože u am3 ploču
A ne znam ja imam stari BIOS ocito i zna mi nekad zapet pc ali samo nekad pa mozda je do toga pa zasto se onda nebi rjesio toga ? :)
Za početak izbriši CMOS, to je nešto što ASUS preporučuje kod svakog hardverskog upgradea. Ja sam zbog toga imao problem sa potpuno novom konfiguracijom i uprkos menjanju BIOS-a. Mimo toga, ASUS-ov sajt mi je trenutno nedostupan, ali ne bi trebalo da bude bilo kakvih problema.
Ne pricaj gluposti.
I ti pricas gluposti.Phenomi I(am2+ socketa) i Phenomi II X2,X3,X4(am3 socketa) mogu ici na AM2+/AM2 ploce bez problema ako imaju bios podrsku.Ovaj tu quadcore Phenom I 9550 je AM2+ procesor i ide samo na AM2+ ploce,na AM3 nemoze.Dok AM3 procesori idu i na AM3 i na AM2+ maticne ploce,naravno samo ako na AM2+ plocama ima bios koji ih podrzava.I btw Phenomi II i Athloni II imaju integirani memorijski kontroler pa uredno rade i sa DDR2 i DDR3 memorijom.Ukratko vlasnice sve je uredu,raditi ce sve ok i ne brini se.

!
sta bi trebalo da znaci,memorijska magistrala 64-bit????:))