Bugovci moji evo Vam moja priča. Nakon skoro 7 godina starog kompa koji je bio s vremenom nadograđivan, odlučio sam da mu se kraj bliži i krenuo u kupnju novog (odnosno komponenti). Tako sam ja krenuo u potragu i uzeo sebi AMD FX X8 8300, Gigabyteova matičnu 970A-DS3P, 2x4 GB DDR3 RAM od Kingstona, i grafičkom HD7870. Uzeo sam Corsair-ovo kućište Carbide spec-03 koje osim lijepog izgleda ima i prostora za daljnu nadogradnju. Da sad dalje nedužim s napajanjem i hard-om moji problemi nastaju nakon montaže... Naime prvim uključivanjem kompa i spajanjem monitora na grafičku dobivam informaciju na monitoru no signal, dok se svi ventilatori u kućištu i komponentama vrte.
Nakon spajanja i prespajanja svega ponovno, priključivanja grafičke u drugi PCIE konektor problemi su se nastavljali. Drugi dan sam otišao kod frenda u servis koji je rekao da je matična pregorila, ili da je u kratkom spoju a di ni on nezna zbog čega (možda sam ju tak i dobio), danas dan nakon toga poslao sam matičnu na servis, no rekli su mi da nema teorije je da ju dobijem nazad prije 30 dana (šalju dobavljaču, on uvozniku, a uvoznik proizvođaču)... Anyway to je moja priča, koja se eto neslavno završava...
P.S. Nadam se da nisam jedini s ovakvim problemom