mali problem sa ventilatorom

poruka: 8
|
čitano: 971
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

ovako: kupio sam ventilator sa plavim ledicama i sad nije mi problem spojiti ga da on radi , nego da svjetli. Gdje šta trebam spojit?????? Pitam jer ne bih htio sam nešto prčkat ako to nisam nikad radio (malo me strah da nešto nebih zeznuoIzlanuo se) tu su slike original  Smijeh!!! HVALA

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

itko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: mali problem sa ventilatorom
MiO 5 kaže...

ovako: kupio sam ventilator sa plavim ledicama i sad nije mi problem spojiti ga da on radi , nego da svjetli. Gdje šta trebam spojit?????? Pitam jer ne bih htio sam nešto prčkat ako to nisam nikad radio (malo me strah da nešto nebih zeznuoIzlanuo se) tu su slike original  Smijeh!!! HVALA

Ma nemaš  što zeznut. Samo pokopčaj sve što ti ide iz venta u napajanje i sve 5..Namigiva

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!
16 godina
neaktivan

a na matičnu ništa ne trebam ili ??

16 godina
Upikni kako ti odgovara. Možeš na molex od napajanja, a možeš i na matičnu onaj 3-pinski, ako imaš slobodnih (piše ti na matičnoj fan iznad konektora).
Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!
17 godina
protjeran
MiO 5 kaže...

ovako: kupio sam ventilator sa plavim ledicama i sad nije mi problem spojiti ga da on radi , nego da svjetli. Gdje šta trebam spojit?????? Pitam jer ne bih htio sam nešto prčkat ako to nisam nikad radio (malo me strah da nešto nebih zeznuoIzlanuo se) tu su slike original Smijeh!!! HVALA

spoji onu malu utičnicu na ventu s onom sklopkom di ti se vidi ruka i sve radi naravo za palit diode ima on off

I Jadantisi
16 godina
neaktivan

Hvala ljudi uspio sam.Samo ne kužim zašto su tamo satavili tri ona kabela sa po 2 pina kada je potreban samo jedan (ona slika što mi se vidi ruka)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mislim potreban je samo jedan kabelOsmijeh

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice