Laptop USB port , stik radi u jednom u drugom ne

poruka: 6
|
čitano: 1.738
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Laptop USB port , stik radi u jednom u drugom ne

E ovako, da budem kratak, imam ASUSov office grade laptop, ispod 3000kn. Stvar je u tome da mi usb stik radi u samo jednom portu a ne u drugom, koji je ispravan jer svi drugi uredjaji rade u njemu normalno, oba porta su 3.0. Ako tko zna nesto od forumasa ovdje nek javi.

Koristim Win 10, laptop je predviden kao bio za Win 8.

Hvala :*

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Laptop USB port , stik radi u jednom u drugom

Što znači "Ne radi"? Računalo ga uopće ne prepoznaje? Nema ga ni u Device Manageru ni u Disk Managementu? Kad ga spojiš na taj port ne zasvira zvučni efekt kao što zasvira kad ga spojiš na drugi?

Kažeš da drugi uređaji rade u oba - jesi li probao s drugim USB 3.0 uređajima? Rade li oni u oba porta?

Jedino što mi u ovom trenutku pada na pamet je da u problematičnom USB portu stick ne ostvari dobar kontakt.

9 godina
neaktivan
Hvala na brzom odgovoru. Zvuk se cuje ali ga nema u exploreru, ne pise da je unrecognized. Radi super u portu pored. U tom istom portu u kojem ne radi odlicno mi radi eksterni hdd... pa ne vidim logiku iza toga. ... stik funkcionira savrseno na svim racunalima na laptopu oba porta ispravna jedina stvar je sto stik u tom jednom portu nije prikazan u eksploreru a cuje se zvuk spajanja.
9 godina
neaktivan
P.s. usb je stik je 2.0 portovi su 3.0

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Daj screenshot Disk Managementa.

9 godina
neaktivan
U Disk Managementu je sve uredu, upravo sam isprobavao nanovo i radi u oba porta, samo nekada izgleda gubi kontakt... vjerojatno je do samog stika, svejedno hvala na vremenu.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice