Laptop radi 100%

poruka: 5
|
čitano: 1.250
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Laptop radi 100%

Poz ljudi  imam problem veliki ,neki dan sam igrao jednu igru i zaledio mi se lap top , resetujem ga  kad se upalio poceo je da radi nenormalno sporo nisam mogao da otvorim nista ,otvorio sam jedva task manager procesor mi je normalno radio,ali mi je ona lampica gorila  stalno,pokusao sam da reinstaliram windows ali nece da mi pokrene uopste cd za win(uradio sam  sve kako treba , bar mislim da sam uradio).Bilo koji savjet bi mi dobro dosao.Hvala unaprijed!!..

0 0 hvala 0
15 godina
Laptop radi 100%

- Probaj skinut neku live distribuciju Linuxa, snimi ju na CD i bootaj računalo s toga CDa, budeš vidio hoće uspjet pokrenut Linux.

- Svakako u BIOSu podesi da računalo boota sa CDa, a ne sa HDDa.

--- Potrebni su ti i prijatelji i neprijatelji da bi te ranili: jedan da te kleveće drugi da ti to javi. -- Sva pitanja i nejasnoće molim na PM. Hvala :D

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Laptop radi 100%

ja stavim da mi je boot cd prvi ali mi nece da pokrene,cujem da se laser porkene al nista  sam preskoci i udje u windows

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Laptop radi 100%
dani.b kaže...

ja stavim da mi je boot cd prvi ali mi nece da pokrene,cujem da se laser porkene al nista  sam preskoci i udje u windows

- Onda ili ne valja medij ili ne valja čitač.

- Stavi instalaciju na USB flash pa probaj, postoje teme na forumu za to.

--- Potrebni su ti i prijatelji i neprijatelji da bi te ranili: jedan da te kleveće drugi da ti to javi. -- Sva pitanja i nejasnoće molim na PM. Hvala :D
12 godina
neaktivan
Laptop radi 100%

rijesio sam ,hvala ti

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice