U mene je kompjuter PentiumIII, procesor 1GHz, Ram 256 MB, Windows XP te graficka NVIDIA GeForce4 MX440.I imam problema s gotovo vecinom igrica koje imam na kompu.Nedavno sam kupio igricu:Nina Agent chronicles, za koju je minimalna konfiguracija 64MB-a Ram-a, PIII na 600MHz.I sve savrseno instaliram, udem u igricu, zatim u uvodu igrice odmah zastopa.Isto tako imam Deer hunter 2005 demo, koji takoder zadovoljava minimalne konfiguracije,.U njega udem, mogu igrati nekih max. 5 minuta i odmah zastopa komp.Imam isto i NFS Hot pursuit 2 demo, s kojim mogu igrati dosta, ali s vremena na vrijeme i on zastopa.Imam problema i s nekim FB aplikacijama.Npr. Texas poker i farmville prije sam redovito igrao, sad ne mogu uci jer jednostavno zastopa.Kupio sam ga prije godinu dana, i tada je sve to moglo i imao sam cak i CS.Imam nekoliko programa za ciscenje kompa, takoder sam uradio i defragmentaciju.Mislim otici majstoru da pitam sta je.Volio bi znati uzrok problema, ako je hardver koliko bi onda kostalo popravak?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koje graficke drivere?
Mislim pol toga nisi napisao...
a koju grafičku imas??
a koju grafičku imas??
OMG! Pa rekao je: NVIDIA GeForce4 MX440
a koju grafičku imas??
Tada to nije pisalo, poruka je uredivana nakon njegovog posta.
a koju grafičku imas??
Tada to nije pisalo, poruka je uredivana nakon njegovog posta.
ispricavam se. Al ima ljudi koji ne procitaju cijeli post i onda kasnije zapitkuju.
kada igram igre komp mi zastopa i moram ga restatovat znali ko problem. hvala unaprijed
kada igram igre komp mi zastopa i moram ga restatovat znali ko problem. hvala unaprijed
Temperature?
neznam druze
kako to vidit jeli u biosu.
neznam druze
kako to vidit jeli u biosu.
Skini Everest ( ili neki drugi slični program ) i provjeri s njim.
kako sada provjeriti
kako sada provjeriti
Pokreni ga, u ajd' na tab sa temperaturama ( više neznam koji je točno, prošaltaj ih sve ).
kopiram ja ali neda vamo da objavi na sajt
Ajd onda napisi tu koja ti je temperatura GPU-a !
Maticna ploca 27 °C (81 °F)
CPU 32 °C (90 °F)
CPU dioda 28 °C (82 °F)
GPU dioda 51 °C (124 °F)

i sta cu sada
Maticna ploca 27 °C (81 °F)
CPU 32 °C (90 °F)
CPU dioda 28 °C (82 °F)
GPU dioda 51 °C (124 °F)
51°C u mirovanju grafe jest malo visoka temp. , pa je vrlo vjerojatno da ti se smrzava zbog visokih temp. Ocisti hladnjak i stavi novu pastu ! O kojoj se grafi radi ?

evo ok promijent cu pastu
nvidia geforce 6200
256
hvala vam puno
hvala vam puno
Jesi promjenio?
opet isto me zeza kada igram igice zastopa mi komp
promijenio sam pastu i ocistio ventilator i opet
Zato što ti je kompjuter dobar samo za PC kasu, mislim da je vrijeme za neko novo računalo jer ti je ovo pregazilo vrijeme.