komp se ugasio smrdi iz napajanja

poruka: 12
|
čitano: 1.525
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Pozz ovako igrao sam neku igru i komp se ugasio i osjetio se smrad iz napajanja i bilo je jako vruce,iskljucio sam komp iz struje ostavio da ohladi i kqd sam probao ni ventilatori se nisu pokrenuli samo blicne crvena lampica kod rama.Zanima me dali je napajanje ili nesto drugo.Pregledao sam cijelu maticnu i grafu i smrad se osjetio samo iz napajanja.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: komp se ugasio smrdi iz napajanja

Pregorjelo napajanje ili zbog velikog opterecenja (konfiguracija zahtjeva vise snage nego sta napajanje ima) ili je osigurac pregorio u napajanju. U svakom slucaju, novo napajanje je rjesenje. Ali da budes siguran, provjeri sa multimetrom (voltmetrom) pa vidi daje li ikakve snage zivota, ali budi oprezan.

11 godina
Probao sam spojiti led trakicu koja je na usb i svijetli,mozda nema snage da upali komp

0 0 hvala 0
17 godina

Taj antec 500w earthwatts? daje nekih 400w na 12v railu tako da bi trebao biti dovoljan za tu konfiguraciju. Moze biti da se samo pregrijalo i osigurac iskljucio. Ostavi da se ohladi pa probaj kasnije upaliti. Ako i dalje ne ide najbolje rastaviti pa vidjeti jer su neki kondici otisli pa zamijeniti to ako se moze. 

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
Hmm dali su ostale komponente upitne posto se nista ne osjeca iz njih i nema nikakvih tragova

0 0 hvala 0
17 godina
Po meni nebi trebale biti, ipak je to kvalitetno napajanje i mislim da nije povuklo druge komponente. Ako mozes posudi od nekog napajanje pa probaj.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
11 godina
I prije par dana mi se krenilo desavat da se komp samo ugasi,i onda ga normalno upalim i sve radi.To se desavalo samo u nekim igrama u wotu,rise of tomb raider i jos poneka zahtjevnija igra.

0 0 hvala 0
15 godina
gamero kaže...
I prije par dana mi se krenilo desavat da se komp samo ugasi,i onda ga normalno upalim i sve radi.To se desavalo samo u nekim igrama u wotu,rise of tomb raider i jos poneka zahtjevnija igra.

Ne kemijaj previše po napajanju jer budeš spalio još neku komponentu ako već nisi do sada, uzmi si novo napajanje kao npr. FSP Hyper 600W i to je to.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
11 godina
Izvadio sam napajanje iz kompa i rastavio napajanje unutra je sve normalno samo se osjeca taj smrad.Ide u smece kupit cu drugo.

0 0 hvala 0
11 godina
Jos nesto nasao sam neku staru kantu sa agp grafom i nekakav intel celeron proc,ubacim ovo napajanje samo zelena lampica na maticnoj svijetli a nece da se upali ni ventilator od proca da zavrti.Sad sam siguran da je cvrcnilo.Sta mislite o corsair vs350

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ne to smece omg..uzmi taj fortron i kraj

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
3 0 hvala 2
11 godina

znaci samo je napajanje crklo,spajao sam kod kolege na njegovo napajanje i sve radi.

1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice