Komp se smrzava na mrtvo iz čistog mira

poruka: 3
|
čitano: 995
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Komp se smrzava na mrtvo iz čistog mira

Bok svima,

Imam čudan problem s kompom u zadnje vrijeme. Odnosno, stalno pa ga ne mogu ni koristiti. Odjednom se počeo iz čistog mira smrzavat. U početku se to događalo, ajmo reći, jednom tjedno, pa sve češće i češće da bi se sad smrznuo nakon nekoliko minuta rada. Jednostavno se sve zamrzne i ne reagira na ništa. Ni miš, ni tastatura, ni ctrl+alt+del. Jedino što mogu, jasno, je hard reset.

To se nikad ne dogodi prilikom bootanja, nego samo kad su dignuti windowsi. Probao sam formatirati disk (SSD) na kojem je sustav. Bilo je ok par dana i onda opet isto. Tako da me brine da nije možda nešto do SSD-a...

Konfiguracija pod "moj pc"

Svaki savjet je više nego dobrodošao

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Re: Komp se smrzava na mrtvo iz čistog mira
Ja sam imao takav problem, HDD... skeniraj SSD programom HD Tune, vidi ako ima bad sectore, nemoj ić fast scan, ostavi da ga u potpunosti skenira...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Komp se smrzava na mrtvo iz čistog mira

ja sam imao takav slican problem smrzavanja racunara, isto u pocetku bilo malo redje pa se pocelo sve cesce pojavljivati taj problem, govorili su mi da mi je maticna ploca pri kraju, da je hdd otisao ali nista od toga nije bio problem, rjesio sam problem tako sto sam promjenuo napajanje, u napajanju je bio problem, uzmi neko drugo napajanje spoji i probaj da li ce ti se to isto desavati, ili ako imas neki stari racunar pa prikopcaj to napajanje na stari racunar i probaj hoce li se zamrzavati stari racunar, jer tako sam ja otkrio da je napajanje problem, jer sam napajanje prikopcao na stari racunar i kad sam vidio da se i stari racunar zamrzne onda sam shvatio da je do napajanja, kupio novo napajanje i resio problem sve radi super.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice