Komp se pregrijava hitna pomoc

poruka: 14
|
čitano: 2.561
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Evo idiot se isao zahebavat sa speedfan i bilo je sve ok dok je program bio ukljucen.. Ja njega iskljucio odmah mi se pregrijala grafa i proc i komp se ugasio.. I sada dizem win i vidim da svejedno graficka je prevruca.. Radi se od sapphire 3870 ddr4 512.. Proc je hladan ali graficka je prevruca.. Sta da napravim sada? kada idiot ide prckat tam di mu nije mjesto.. Znaci novo instalirani win su gore a grafa i dalje na 65-70 stupnjeva..I jedva da se vrti ventilator na njoj.. Prije mojeg glupog prckanja temperatura grafe je bila 43stupnja.. Znaci temperatura mu je sada 65-70 dok nista neradim

EDIT: Evo da vam javim temperatura se stabilizirala sama od sebe.. Trenutno je 41 kako je prije bilo..Cim sam instalirao drivere od graficke(catalyst) temperatura je pocela padati

Nego kada je vec tema otvorena mozete mi odg jesu li ovo sada ok temperature? 

http://tinypic.com/view.php?pic=vi3334&s=5

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 6:18 (vekyyy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ajde molim vas odg mi.. Eto opet problem sa kompom.. Dok igram duze cod2 graficka dode do 70 stupnjeva.. A ventilator na njoj stalno na 24%.. Znaci nece nikako brze uvijek je na 24%

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Temperature su normalne.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Komp se pregrijava hitna pomoc

a zasto od grafe vent stalno na 24% koliko god ona bila vruca on uvijek dere 24%

15 godina
vekyyy kaže...

a zasto od grafe vent stalno na 24% koliko god ona bila vruca on uvijek dere 24%

Instaliraj speedfan pa ga pojačaj na više od 24%.

Valentin
15 godina
neaktivan

neznam jesi li procitao bas taj speedfan mi je cijeli komp smrcio.. :) I sada mi se desava da u igri mi se komp zaledi i baci mi crni ekran kao da je komp iskljucen.. Nakon 10tak sec ekran se upali i u windowsima sam.. I ponovno samo stisnem na igru i gram dalje normalno? Kada restartam komp nece mi se normalno upali.. Trebam ga 3-4 puta palit da bi se upalio.. Upalim ga crni mi je ekran.. Ventilatori zuje pa se stisaju i tako cijelo vrijeme.. Onda ga restartam tako par puta i onda nekako jedva upali..Neznam u cemu je problem?Pomagajte ako boga znate :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 17:43 (vekyyy).
15 godina

Skini si MSI Afterburner i u njemu postelaj brzinu venta !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

da ali zasto mi se komp onda nece da pali?U cemu je tu problem? moram se stvarno namucit da bi upalio

15 godina
vekyyy kaže...

da ali zasto mi se komp onda nece da pali?U cemu je tu problem? moram se stvarno namucit da bi upalio

Probaj s drugim napajanjem, mislim da je u njemu problem.

Valentin
15 godina
neaktivan

pa nije speedfan mogao smrcit napajanje? eto instalirao sam ovaj program i sada mi vent radi na 47% ali fps mi je pao za duplo.. Znaci graficka mi je za duplo oslabila

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 19:14 (vekyyy).
15 godina
neaktivan

pa daj neka mi netko pomogne.. Eto prilikom dizanja win grafa mi je prevruca.. Kao da ventilator neradi? sta je to moglo otic maticna ili napajanje? zar je mogla maticna crknut kada sam prckao po speedfanu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Uglavnom ovdje trazit za pomoc treba cijela vjecnost da bi ti netko pomogao sa 2-3 rijeci.. Rijesio sam problem moze lock

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 0:40 (vekyyy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 1:02 (Lovro2209).
15 godina
nije ti ovo live chat (live support) pa da ti se odgovara istim trenom. Imaj malo razumjevanja!
Svi programi za podesavanje raznih postavki moraju u sebi imati jednu vaznu mogucost a to je "DEFAULT" koji moze biti od jako velike koristi!

Ubuduce ne cackaj po necemu sto neznas cemu sluzi!
Tko se zadnji smije, nije skužio!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice