Komp mi se počeo gasiti sam od sebe,kada igram pes 6 radi normalno dok ne završi utakmica i onda šta god stisnem on se ugasi,kad ga opet upalim krene startanje windowsa i ugasi se. Onda ga ponovno upalim i radi,nekad se opet gasi nakon 5 min,a nekad je cijeli dan ok i ne gasi se. Skenirao sam antivirusnim programo m i nema nikakvih virusa,i temperature u biosu su ok kad se ugasi. Jel zna tko možda u čemu je problem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mozdas ti je napajanje preslabo. Koje je napajanje i konfiguracija?
Ma nije slabo napajanje,to mi je od cure komp,a ona ga ima već nekih 3 god i sve je bilo normalno do sad,a ništa nije stavljala novo unutra pa da je napajanje slabo!
Ma nije slabo napajanje,to mi je od cure komp,a ona ga ima već nekih 3 god i sve je bilo normalno do sad,a ništa nije stavljala novo unutra pa da je napajanje slabo!
Jel ti se pojavi BDOD(onaj plavi ekran)ili?
Napisi koja je knofa.
Ne pojavi se ona plava stranica,nego se jednostavno ugasi,koda si ga ugasio na dolje na kučištu,neznam sad konfiguraciju,to ču napisat kasnije pa češ vidjet!
ASli čini mi se da je u hardu problem,jer sam ga skenirao sa hd tune i našao je neki eror na d disku,i znao se komp smrznut kad bi nešta radio na d discu,a sad se gasi i na c disku kad radim nešta!
Ne pojavi se ona plava stranica,nego se jednostavno ugasi,koda si ga ugasio na dolje na kučištu,neznam sad konfiguraciju,to ču napisat kasnije pa češ vidjet!
ASli čini mi se da je u hardu problem,jer sam ga skenirao sa hd tune i našao je neki eror na d disku,i znao se komp smrznut kad bi nešta radio na d discu,a sad se gasi i na c disku kad radim nešta!
Probaj s drugim diskom, vjerovatno ti je disk počel bacat bad sectore.
Probat ču još sa drugim ramima,pa ču vidjet iako sumnjam da je u njima problem,a ako ne probat ču sa drugim diskom!
Probat ču još sa drugim ramima,pa ču vidjet iako sumnjam da je u njima problem,a ako ne probat ču sa drugim diskom!
Najvjerojatnije je disk.
to mi najviše smrdi na nešto oko napajanja
Kad igram NBA2K12 komp mi se nakon nekih 10-15 min igranja ugasi tj ugasi se samo monitor i komp ostane radit,kad se to dogodi nemogu ga resitirat nego tipku za paljenje kompa moram držat nekih 10-15 sec da bi se ugasio i onda ga opet normalno upaliim. To mi se događa samo kod te igrice npr PES 2012 mogu igrat i 2-3 sata i ne gasi se. I smanjio sam zahtjeve sve na low i opet se isto događa,a na PES-u sve igram na high! Zna možda netko u čemu je problem?
Konfiguracija mi je:
Gigabyte Technology GA-M56S-S3
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+
ATI Radeon HD 3800 Series (1024 MB)
Sistemska memorija 2048 MB
Problem sa grafickom ili driver.
ili preslabo napajanje...jel ti se to desava i u drugim malo zahtjevnijim igrama?