Koji problem

poruka: 7
|
čitano: 1.093
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Koji problem

Imam EAH 4890 1GB GDDR 5, monitor 19" i Athlon X2 5200+ 2.71 GHz. I sad kad pokrenem igru na normalnoj rezoluciji od monitora ne želi mi se učitat loading bolje rečeno jako se sporo učitava, a kad stavim na veću rezu učita se bez problema, ali svakih otprilike 10, 15 min pri igranju igre me izbaci na desktop.

Zanima me dali mi je monitor premalen za grafičku ili možda procesor preslab ali čisto sumljam,i što bi bilo najbolje napravit da se to rješi

Unaprjed hvalaSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji problem

Provjeri dali ti se grafička pregrijava, dali radi ventilator? Ili probaj skinuti nove drivere a ako već jesi vrati one stare.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Koji problem

nepregrijava mi se grfička, i driveri su uredu

16 godina
neaktivan
Koji problem

O kojij je igri riječ i koliko imaš ram-a

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

igra far cry 2 i imam 2 GB ram DDR2 800 MHz kingmax

16 godina
neaktivan
Koji problem

Na internetu isto spominju taj problem. Neki kažu da su ga se riješili kad su uploadli igru, a drugi kad su je reinstalirali. Probaj jedno i drugo i ako možeš instaliraj igru na dugi kompjuter pa vidi dali se javlja isti problem. Ako ne ponovno se javi pa ćemo vidit. A možda je i do same igre, ako nije orginalna.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I meni se to desavalo skini patcheve za far cry2, mislim da je samo prvi patch dovoljan meni je on rjesio taj problem!

moj je zivot,..... shljakanjeeee u gradjevini, skoro pa savrsen....
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice