Kako skinuti graficku

poruka: 6
|
čitano: 924
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Kako skinuti graficku

Dobila sam na poklon laptop Asus R515M , sve je ok ali vidim da mu graficka i nije najbolja za neke ozbiljnije igre. COD 3 odlicno radi na njemu ali sam jucer kupia Far Cry 3 i nevjerovatno laga i stopa, smanjila sam rezoluciju igre, pokusavala sve ali nista ne pomaze bas previse. Mene zanima jel moguce da skinem neku graficku s neta,driver za ovaj laptop, ne razumim se bas previse u te detalje ali citam po netu da zbog kompleksnijih igara mnogi skidaju bolje drivere...  Sto napraviti.. Graficka mi je Intel Celeron CPU N2840 , mogu li nesto napraviti po tom pitanju.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.1.2016 20:13 (lionforces).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Kako skinuti graficku
lionforces kaže...

Dobila sam na poklon laptop Asus R515M , sve je ok ali vidim da mu graficka i nije najbolja za neke ozbiljnije igre. COD 3 odlicno radi na njemu ali sam jucer kupia Far Cry 3 i nevjerovatno laga i stopa, smanjila sam rezoluciju igre, pokusavala sve ali nista ne pomaze bas previse. Mene zanima jel moguce da skinem neku graficku s neta ili driver za ovaj laptop, ne razumim se bas previse u te detalje ali citam po netu da zbog kompleksnijih igara mnogi skidaju bolje drivere...  Sto napraviti.. Graficka mi je Intel Celeron CPU N2840 , mogu li nesto napraviti po tom pitanju.

Nikako to je integrirana grafička koja je zalemljena na ploču. Laptop se nemože nadograđivat kad su u pitanju grafičke. Osim toga COD 3 ne postoji na PC-u

17 godina

Nažalost, bolji driveri ne mogu puno pomoći, a vjerojatno već imaš odgovarajuće drivere i instalirane (što je sigurno, ako je laptop došao s predinstaliranim Windowsima i ako je već CoD 3 uspješno odigran).

Jednostavno, integrirana grafička kartica na tom procesoru nije dovoljno jaka za glatko izvođenje zahtjevnijih igara (a Far Cry 3 je prilično zahtjevna igra).

KaeR
15 godina
Kako skinuti graficku

Zaboravi na gaming s ovim dualcem s integriranom grafikom, ovo je laptop samo za osnovne potrebe. Sjećam se kad sam imao laptop s i5-icom i gtx 560m, dosta se mučio s dosta zahtjevnim igrama a kamoli nešto ovakvo.

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
zeroname kaže...
lionforces kaže...

Dobila sam na poklon laptop Asus R515M , sve je ok ali vidim da mu graficka i nije najbolja za neke ozbiljnije igre. COD 3 odlicno radi na njemu ali sam jucer kupia Far Cry 3 i nevjerovatno laga i stopa, smanjila sam rezoluciju igre, pokusavala sve ali nista ne pomaze bas previse. Mene zanima jel moguce da skinem neku graficku s neta ili driver za ovaj laptop, ne razumim se bas previse u te detalje ali citam po netu da zbog kompleksnijih igara mnogi skidaju bolje drivere...  Sto napraviti.. Graficka mi je Intel Celeron CPU N2840 , mogu li nesto napraviti po tom pitanju.

Nikako to je integrirana grafička koja je zalemljena na ploču. Laptop se nemože nadograđivat kad su u pitanju grafičke. Osim toga COD 3 ne postoji na PC-u

kako ne , o cemu pricas, onda sam igrala Farmu s puskama ili... COD Black Ops 3

15 godina
Kako skinuti graficku

Napisala si COD 3 pa je čovjek mislio da govoriš o onoj igri iz 2006. koja nije izašla za PC. I ja sam isto mislio. COD Black Ops 3 je već druga stvar.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.1.2016 22:28 (vrinho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice