Citao sam slične teme al nisam uspio naci odgovor.Znaci,imam huawei smartax mt880.I kako ga sad podesiti da se mogu na njega spojiti s laptopom?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Citao sam slične teme al nisam uspio naci odgovor.Znaci,imam huawei smartax mt880.I kako ga sad podesiti da se mogu na njega spojiti s laptopom?
Ako ti router ima wlan ,upališ WLAN i to je to.
Taj ruter nema wlan.
S tim ruterom ne mozes imati wireless. Osim ako ne ugradis antenu, cip, i reprogramiras softver. A zbog nekog razloga sumnjam da ista od toga mozes...
Mani se corava posla, zovi helpdesk svog providera i reci im da zelis wireless, a oni ce sredit sve ostalo.

Koliko vidim iz njegovih uputstava taj ruter nema wireless, znači s laptopom se možeš spojiti na njega jedino pomoću lan kabela (dakle, žično). Ukoliko bi htio imati bežičnu mogućnost, najjednostavnije što bih ja napravio je kupiti drugi wireless ruter. Sve druge kombinacije s dodatnim spajanjem nečega na tvoj ruter je dvojbeno kako će raditi.
Koliko vidim iz njegovih uputstava taj ruter nema wireless, znači s laptopom se možeš spojiti na njega jedino pomoću lan kabela (dakle, žično). Ukoliko bi htio imati bežičnu mogućnost, najjednostavnije što bih ja napravio je kupiti drugi wireless ruter. Sve druge kombinacije s dodatnim spajanjem nečega na tvoj ruter je dvojbeno kako će raditi.
Također se slažem s kolegom - kupi router sa WLAN-om i to bi ti bila najjeftinija opcija.
Isto tako,ako se možeš s providerom dogovorit da ti zamjene router za neki sa WLAN-om a da im plaćaš 10-20kn (ne znam koliko točno) mjesečno više za najam takvog routera.