pozdrav,imam jedan problemčić..naime,stavim komp u pripravu,i on se uredno prebaci u pripravu,i za par min se sam digne na welcome screen..
sustav win7 64 bit ultimate..komp nov...do windowsa ili ?
pozdrav,imam jedan problemčić..naime,stavim komp u pripravu,i on se uredno prebaci u pripravu,i za par min se sam digne na welcome screen..
naslov ti je ono :D
jel možda pomakneš miša il nešto slično?
heben naslov ahahhahah 
sve ti je ok to tak win 7 zna zajebavat
ma nemičem miš sam se digne iz priprave..ahaha a naslov..
a to mi na prošlim winsima nije bilo sad neznam,da nije nekakav fizički problem..
ma nemičem miš sam se digne iz priprave..ahaha a naslov..
a to mi na prošlim winsima nije bilo sad neznam,da nije nekakav fizički problem..
Izgleda da je onda do windowsa - osobno nisam imao takav problem.
Možda ti dođe koja obavijest i onda se upali welcome screen.
ma ne dolazi nikakva obavjest,samo se digne odjednom...eto,neću mijenjati sad winse zbog toga,jednostavno nemam volje : )
ma ne dolazi nikakva obavjest,samo se digne odjednom...eto,neću mijenjati sad winse zbog toga,jednostavno nemam volje : )
Ako primjetiš kakve probleme u radu -e tek onda mjenjaj windowse .
heheheheehe.... ovo je naslov godine bez konkurencije
ON se digne, dobro je dok se diže, kaj ako se neće dignut, onda su problemi a.
Ajde šalu na stranu, ovako tebi neki uređaj (mrežna kartica, wlan kartica ili nešto slično) pali windowse iz sleep moda, možeš pogledat u device manageru sve uređaje imaš opciju kao na slici (slika 1).
Ili ovakva postava recimo kod LAN ili WLAN Kartice (slika 2).
Ili pogledaj u biosu (slika 3 i slika 4), moraš imat neke opcije, recimo wake up by usb device, wake up by LAN, wake up by WLAN itd., isključi to i nebi smil imat problema.
Nešto od ovoga mora bit.
ma nemičem mišsam se digne iz priprave..ahaha a naslov..
Ova tema mi je uljepšala dan :D btw, sry na ot
@ autor teme - jel ti pomoglo što od ovih prijedloga gore da riješiš svoj problem što ti se sam diže :D ?
evo probao sam u biosu namještati ali ipak je bilo do modema ...
međutim,imam drugi problem....
u BIOSU postoje opcije FAN WARNING..meni je uključena samo opcija za CPU FAN WARNING...ja uključim i druge opcije npr.POWER FAN WARNING SYSTEM FAN i
ostale i kompjuter nakon restarta počne pištati,dakle upozorava...imam 3 120 mm venta spojena..što nije u redu ?