Isprzio cd i pise da je prazan

poruka: 3
|
čitano: 1.711
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
isprzio cd i pise da je prazan

Pozrav svima, imama laptop HP 4510 i windows 7

danas sam przio neke mp3 pjesme i sprzim ja mp3 pjesme prvo na jedan cd kao data cd i ubacim cd poslije przenja da ga provam. Ucita se cd i pita me za burn, gledam cudim se, idem u my computer i pise mi ispod cda da je potpuno prazan, ne spržen... i provam ja taj cd na drugom kompu i radi izvrsno a meni ga nece da procita...

probam na svom laptopu stare cdove neke i sve ih otvara a ove koje sam danas sprzio nece, prikazuje ih kao prazne... u cemu je problem

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: isprzio cd i pise da je prazan
podvornik kaže...

Pozrav svima, imama laptop HP 4510 i windows 7

danas sam przio neke mp3 pjesme i sprzim ja mp3 pjesme prvo na jedan cd kao data cd i ubacim cd poslije przenja da ga provam. Ucita se cd i pita me za burn, gledam cudim se, idem u my computer i pise mi ispod cda da je potpuno prazan, ne spržen... i provam ja taj cd na drugom kompu i radi izvrsno a meni ga nece da procita...

probam na svom laptopu stare cdove neke i sve ih otvara a ove koje sam danas sprzio nece, prikazuje ih kao prazne... u cemu je problem

Dali si instalirao program za prženje? Npr Imgburn, Ashampoo, Nero itd... Ako jesu, onda je kvar na samo pisaću te je potrebno zamjenit drugim.

EDIT: Koliko shavtim da ti sigurno nema CD ili DVD pržilicu a ako da imać samo čitač tj Cd ili dvd rom?

Pogledaj na laptop dali nosi oznake CD ili DVD RW?

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2011 16:32 (Nello).
14 godina
neaktivan
Re: isprzio cd i pise da je prazan
@Nello nisi pozorno procitao
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice