Ikone

poruka: 5
|
čitano: 4.178
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Ikone

imam instaliran windows xp s vista neku awesom ediciju i do neki dan mi je bilo sve u redo s ikonama na alatnoj traci i onda odjednom mi ikone se samo povecale i koda su rezolucije 640 strasno a inace imam rezoluciju 1440 i sve mi normalno funkcionira neznam sto bi to moglo biti!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ikone

Prvo provjeri ovo.

Life sucks and then you die.
16 godina
neaktivan
Ikone

Da ne otvaram novu temu,molio bih pomoć.Naime,kada sam brisao neki film sa diska D ,nešto sam zeznuo, tako da sad nemam ikone od svakog programa, već samo kvadratiće sa nazivom i svaki put kad hoču otvorit, pita me s kojim programom hoču otvorit umjesto da sam otvori program kad kliknem na njega.Virusa nemam sigurno jer to se dogodilo upravo nakon brisanja filma.Znači,imam samo kvadratiće a do programa mogu jedino ak idem u mapu gdje se nalaz.Help...

mašić
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ikone

Kako promjeniti u XP-u ikonu(izgled) samo jedne datoteke, a da ostale iste vrste see ne nijenjaju.Npr. winampovu ikonu glazbene datoteke promijeniti u neku "vlastite izrade" ali samo za određenu pjesmu, a ne za sve mp3-ce

zalutao u svijet jedinica i nula

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ikone

hej, apsolutno sve ikone na desktopu i na ovom start gumbiću su mi iste

ipod piše tipa mozila i kliknem na to i otvara mi google earth, i koju god da kliknem otvrata google earth

ugl. ne znam na koju foru sam uspjela postaviti google earth kao default program i sad je sve s istom iakonom, i

kada želim promijeniti ikonu u propertisu, odradi on sve i vidim da učitava, ali ikone opet ostaju iste

koji vrag?

molim pomoć!!!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice