HTC One M7 problem s kamerom

poruka: 6
|
čitano: 2.472
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Naime, ne radi se o opcepoznatom problemu roze tinte koja prekrije cijeli ekran, kod mene su u pitanju tackice.

Okacio sam sliku, da puno ne duzim. Mislite li da je takodjer rijec o defektnom modulu, iako je moj uredjaj proizveden u 2014?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Je li ovo screenshot ili skinurta fotografija na računalo? Ako je screenshot moguće da su mrtvi pixeli. Ako je prebačena fotka provjeri ima li prašine sa unutarnje strane stakla na kameri.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2016 22:55 (phoenix2003).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Fotografija je uslikana. Spustio sam mobitel na stol i uslikao, dakle fotografija bi trebala biti potpuno crna. Nisu mrtvi pixeli u pitanju. Rastom temperature uredjanja dolaze do veceg izrazaja ovi 'pixeli'.

Nisam jos naisao na ovakav slucaj, jer obicno M7 imaju problem sa kompletno rozom kamerom u mraku, odnosno u prostorima gdje je slaba svjetlost. Kod mene, kako se vidi, primjetljivo je samo nekoliko pixela koji blinkaju. 

Ovo je slucaj samo kad je kamera upaljena u mraznom prostoru ili kompletnom mraku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Prebaci sliku na računar pa je otvori. Ako ne bude svijetlih točkica onda je u pitanju display.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: HTC One M7 problem s kamerom
phoenix2003 kaže...

Prebaci sliku na računar pa je otvori. Ako ne bude svijetlih točkica onda je u pitanju display.

Kako misliš display? Pa ako je problem u displayu to se ne može vidjeti na slici ili screenshotu. Jedino da baš s nekom drugom kamerom slika ekran, ali očito je da to nije napravio...

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
neaktivan

Jesi li napravio update camere? Prije nekoliko sedmica izašao je zadnji software pa nadogradi. Koji Android imaš? GPE ili 5.0.2 ili mozda custom software? Ipak mislim da se radi o stuck pixels. Pokušaj to srediti jednom od aplikacija sa linka: https://play.google.com/store/search?q=stuck%20pixels&hl=en

..... ili metodom sam svoj majstor: http://www.wikihow.com/Fix-a-Stuck-Pixel-on-an-LCD-Monitor

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2016 1:14 (phoenix2003).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice