Hp 6735s problem s DVD-przilicom ahci-ide..

poruka: 6
|
čitano: 3.133
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Dakle problem je u tome sta dvd cita neke dvd-ove i cd-ove a neke ne....nema bas nekog pravila...sad receno mi je da je mozda problem u ahci-ide jer koristim xp-(service pack 3) pa imali ko mozda rijesenje prije nego stavim vistu na njega???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Hp 6735s problem s DVD-przilicom ahci-ide..
Winhack kaže...

Dakle problem je u tome sta dvd cita neke dvd-ove i cd-ove a neke ne....nema bas nekog pravila...sad receno mi je da je mozda problem u ahci-ide jer koristim xp-(service pack 3) pa imali ko mozda rijesenje prije nego stavim vistu na njega???

Umetni ponovo te CD-ove koje ne cita i vidi sta se zapisuje u Event Vieweru (Ako pise otprilike "...has a bad block" onda CD/DVD nije u redu
"Anyone who cannot cope with mathematics is not fully human. At best he is a tolerable subhuman who has learned to wear shoes, bathe, and not make messes in the house."
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Ma nije do cd-a dvd-a ne bi pitao to onda...svi ti dvd-ove i cd-ovi rade na drugim komp...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da ne bi bila greška u ahci, ili ide, jer se to odnosi na hardware i onda ne bi čitao niš. Service pack mislim da nema veze s tim.

Probaj očistiti leću (ak čita tvorničke CD,DVD, a ostatak većinom ne), ili nadograditi firmware za pržilicu.

Naravno, pod uvjetom da je sa windowsima i ostalim softwerom sve u redu, mada to ne bi trebalo uzrokovati tvoj problem....

Vidi ovo, ak nisi:

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=hr&prodNameId=3687622&prodTypeId=321957&prodSeriesId=3687621&swLang=8&taskId=135&swEnvOID=1093

To bi trebal biti tvoj laptop i vidi kaj ima novog u odnosu na tvoje verzije.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2008 21:35 (mrgud).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Sve sam skidao s te stranice laptop je u free dos-u bez os-a kupljen,probao i vistu ista stvar ocitu je hardverska greska u dvd-u leca ili nesto slicno....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hp 6735s

Zanima me kako rade windows XP na ovom modelu i ima li kakvih posebnih radnji pri instalaciji istih

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice