HP 6735b

poruka: 8
|
čitano: 5.636
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
HP 6735b

Pozdrav svima,

Ja imam problem sa navedenim laptopom. Do sad se normalno palio/gasio. Ujutro sam ga probao upaliti, ali se ekran nije pokrenuo, znači sve je ostalo crno. Ono neuobičajeno što sam primjetio na tipkovnici su dva svijetleća lokota, lokot A i lokot 1 (pretpostavljam da to ima nekakve veze sa passwordom), tri put blinkaju i zatim se ugase. Sve ostalo na tipkovnici što bi trebalo blinkati normalno blinka kao da je sve u redu, samo što se moj ekran i dalje ne pali.

Ima tko kakav prijedlog? Pokušao sam vaditi bateriju ali nije pomoglo. Također sam tražio priručnike na internetu, pošto sam svojeg davno zagubio, ali bez rezultata.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HP 6735b

lokot a i lokot 1

znače:

lokot a - ako je zaključan - caps lock je upaljen

- ako je otključan - caps lock nije upaljen

lokot 1 - isto ovo gore samo za numlock

;)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HP 6735b

kolega ima sličan problem, naime on njega sasvim normalno koristi ali kada ga ugasi više se neda upaliti, tek nakon nekog vremena se da pokrenuti, ima tko kakvo slično iskustvo

0 0 hvala 0
18 godina
HP 6735b

Izvadi bateriju, isključi vanjsko napajanje, klikni par puta dugme za paljenje, da se isprazne kondenzatori i ostali elektronički elementi.

Znam da zvuči smiješno, no ja sam imao slične probleme sa hp 6830s, nakon gore odrađenog u 'servisu' sve radi.

sʌǝ ɾǝ ʞɹǝunןo uɐodɐʞo :( http://clientsfromhell.net/
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2011 16:09 (Nix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: HP 6735b
Nix kaže...

Izvadi bateriju, isključi vanjsko napajanje, klikni par puta dugme za paljenje, da se isprazne kondenzatori i ostali elektronički elementi.

Znam da zvuči smiješno, no ja sam imao slične probleme sa hp 6830s, nakon gore odrađenog u 'servisu' sve radi.

javim sutra kako je prošlo, nadam se da funkcionira

14 godina
neaktivan

ja sam imao isti problem pa sam vadio bateriju i ukljucivao ga na razne nacine... na kraju nisam mogao da ga ukljucim-crkla mi je maticna ploca,kazu od napona,mada cisto sumnjam da je to...jos nisam nasao novu maticnu ,niti sam ga popravio.. predlazem da ga sto prije odneses u servis !!!

15 godina
HP 6735b

kod mene na 4710 radi lijeva strana tipke za paljenje...ako stisnem desnu polovicu samo mi blicne i ne upali se :/

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2011 22:47 (T-they).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Vidim da je tema stara, ali pošto sam i sam tek nedavno dobio poruku kako rještiti ovja problem, red je da javim svima zainteresiranima. Naima 3x blink caps i num lock lampica znači kvar memorije, tj. moguć je kvar na memorijskim modulima (rami), no to kod mene nije bio slučaj, več je problem zapravo u procesoru jer on ima funkciju memorijskog kontrolera, što ja pak nisam znao do poruke neponatog "doborčinitelja", provjerio na google-u i stvarno tako, zamjenio procesor i vidi vraga, moj laptop ponovno radi bez problema, da ne povjerujem, nakon što sam ga dvije godine držao u ladici da skuplja prašinu. Ovim se putem još jednom zahvaljujem onome nepoznatom dobročinitelju koji mi je javio za ovo rješenje, a nije kupio moj lap koji je bio na njuškalu za 7xx kuna {#}  i promjenio CPU koji je mene koštao 75 kuna {#} , te sada imam potpuno ispravan lap. Pozdrav svima!{#}

Bara1983
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice