Hlađenje laptopa

poruka: 6
|
čitano: 2.274
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Hlađenje laptopa

Treba mi neki hladnjak za Acer Aspire 5551, 15.6".

Sviđa mi se ovaj Coolermaster, pa me zanima kakav je što se tiče kvalitete i koliko su takva hlađenja efikasna, općenito gledano.

Naravno, svaka druga preporuka je dobrodošla.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Hlađenje laptopa
g520 kaže...

Sviđa mi se ovaj Coolermaster, pa me zanima kakav je što se tiče kvalitete i koliko su takva hlađenja efikasna, općenito gledano.

Ovaj je ok, samo ako ti se laptop pregrijava, bolje da ga raskopaš, očistiš hlađenje i promjeniš pastu, ako ima garanciju nosi ga da ti ga servis očisti.

Sa hlađenjem dobiješ par stupnjeva, ali sa dobrim čišćenjem i oko 10-15*C, daj ti postaj temp. da mi vidimo jel se to pregrijava ili ne, ovako je to sve magla.

Valentin
13 godina
neaktivan
g520 kaže...

Priznajem izabrao si jedno od najboljih cooling padova ali slažem se s kolegom možda samo da pastu zamijeniš,puno je jeftinije preporučam ceramique-2 ili mx-2

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2012 17:21 (Ikarus01).
15 godina
Hlađenje laptopa

Lik kaže da mu se laptop grije, ali nije stavio sliku temp. pa baš da vidimo jel se to grije ili se grije jako, temp. okoline porastu i odmah milijun bespotrebnih tema, laptop se grije šta je tu čudno, čudno bi bilo da se ne grije.

Ako se grije 80*C i preko toga uvijek je postupak isti, čišćenje i zamjena paste ako se zna kako, ako ne ima tko zna, ako je pod garancijom u servis i amen.

Ne znam koji put već ponavljam istu stvar, laptopi niiisu za igre.

Ovako bezveze bacat novce na nepotrebne stvari.

Molim admina da zaključa temu, jel ovakvih tema ima i previše.

Valentin

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hlađenje laptopa

Temperatura procesora je 84 stupnja. Nemam ti zašto stavljati sliku, kad ionako sam znam što je normalno, a što nije.

Nemoj mi puno pametovati sa tim da laptopi nisu za igre itd., jer ja nisam niti rekao da ih igram. Čak naprotiv, ne igram ih, niti ću. Samo pitam savjet o kupnji hladnjaka, ništa drugo mi ne treba objašnjavati.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 23:57 (g520).

0 0 hvala 0
18 godina
g520 kaže...

Temperatura procesora je 84 stupnja. Nemam ti zašto stavljati sliku, kad ionako sam znam što je normalno, a što nije.

Nemoj mi puno pametovati sa tim da laptopi nisu za igre itd., jer ja nisam niti rekao da ih igram. Čak naprotiv, ne igram ih, niti ću. Laptop je očišćen prošli tjedan, stavljena je nova pasta, ali su temperature svejedno visoke. Zbog toga pitam savjet o kupnji hladnjaka, ništa drugo mi ne treba objašnjavati.

Pravilno složen prijenosnik se neće pregrijavati. Pitanje je kako je stavljena pasta, kako je složeno sve nazad i slično.

Svi ovi dodatni cooleri su mačji kašalj, realno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice