Hdmi problem

poruka: 9
|
čitano: 5.149
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Hdmi

ovako,imam radeona hd5570 i kad ga spojim preko hdmi kabela kada stavim na max rezoluciju slika mi je uza i crno sa ljeve i desne strane bude.

dok mi je bio spojen preko hdmi-dvi kabela sve ok.

kupio novi hdmi kabel u tehno marketu upravo,i spojim hdmi na monitor i hdmi na grafu slika uza,zasto????

?????????????????

monitor je acer s243hl 24 incha,led,fullHD 1080p

~^iGoR~
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Hdmi
igor1311 kaže...

ovako,imam radeona hd5570 i kad ga spojim preko hdmi kabela kada stavim na max rezoluciju slika mi je uza i crno sa ljeve i desne strane bude.

kupio novi hdmi kabel u tehno marketu upravo,i spojim hdmi na monitor i hdmi na grafu slika uza,zasto????

?????????????????

- zbog takvih (drugačijih) postavki u CCC. HDMI je namjenjen spajanju na TV, dok je DVI za monitor, po mogućnostima jednaki ali VGA-driver je drugačije defaultno podešen, pa i moguće s nekim zaštitama kao HDCP itd.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
neaktivan
igor1311 kaže...

?????????????????

GPU Scaling

pronadi u CCC. Ako ti je opcija zasivljena, promjeni rezoluciju koja nija nativna ( smanji ju), podesi GPU scaling, vrati na nativnu  rezoluciju.

Problem bi trebao biti rijesen....

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 10:37 (Test user).
14 godina
Ma to ti je scaling.Promijeni u CCC-u kada prebaciš na tv onda odi na mydigital panels,scaling options i pomakni klizač na overscan.I to je to
Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
14 godina
neaktivan
Hdmi problem

Problem: Spojio sam com (Graphic Card PCI-E SAPPHIRE ATI RADEON HD 5670, 512MB DDR5, HDMI, D-SUB, DVI)  HDMI kablom s TV isto utor HDMI, problem nastaje kada je HDMI uboden u grafičku nemogu napraviti restrart coma nema nikakve slike na monitoru, inače stvar funkcionira na TV slika i zvuk su ok, u čemu je problem

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hdmi problem

kada spojim kabel sa tv-om zablesira kompjuter, pokaze mi desktop bez ikona i nakon toga ekran se zacrni ali komp radi, grafa nVidia GTX 550 Ti , TV je LG LCD 37'' (incha)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hdmi problem
kada spojim kabel sa tv-om zablesira kompjuter, pokaze mi desktop bez ikona i nakon toga ekran se zacrni ali komp radi, grafa nVidia GTX 550 Ti , TV je LG LCD 37'' (incha) mozes pomoc ?
16 godina
neaktivan

Spoji tv i monitor u isto vrijem (ako je moguće) i onda podesi da ti prikazuje sliku samo na tvu ili na monitoru sad ti je podešeno na podijeljenu sliku zato dobiješ desktop bez ikona one su ostale na monitoru.

13 godina
neaktivan

ok al gdje trebam otic da promjenim te postavke rezolucije ? na win 7 sam pa je drugacije 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice