HDD problem!!!

poruka: 6
|
čitano: 1.250
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
HDD problem!!!

Imam HD WD SATA/8MB Chache,star je malo više od godinu dana,i na njemu sam imao windows 7 instaliran,prije nekih par dana komp mi se zamrzne svaki puta kada dođe na destkop,pošto imam na C disku samo windowse formatirao sam disk i nasnimio nove,i to je bilo ok dan ili dva i opet mi se isto dogodilo,pa sam ponovno išao formatirat i nasnimit windowse ali nemogu,kada krenem instalirat sedmicu pokaže mi poruku da fali neki boot file,probao sam i xp ali komp se zamrzne kod copy new files,znači nemogu nasnimit windowse gore na njega,mislio sam da je problem u nečem drugom pa sam stavio stari hard i na njemu sve radi ok! Ima tko kakvo riješenje ili mi je riknuo hard?

Hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: HDD problem!!!

Izgleda da ti je upravo riknuo, tj. rikava hard. Sigurno su se razvili bad sectori. Možeš ga provjeriti sa nekim diagnostičkim alatom sa neta, ali sigurno je u pitanu to.

13 godina
neaktivan
HDD problem!!!

Provjeri sa HDD Tune bad sectore cini mi se da ti tu nema pomoci vjerojatno je otisla igla.

Don Believe The Type
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

kako da provjerim s tim programom kad ni nemogu ništa pokrenut na hardu?

13 godina
neaktivan
moras si nekako napraviti hirens boot cd/usb i uci u mini windows xp i uci u hd tune te pokrenuti error scan.
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
14 godina
neaktivan
maki023 kaže...

kako da provjerim s tim programom kad ni nemogu ništa pokrenut na hardu?

Ubacis ga u drugi komp i skeniras.

Ofc.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice