HDD na izdisaju?

poruka: 40
|
čitano: 5.962
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: HDD na izdisaju?
nunaVk kaže...

Već sam sve kopirao što je trebalo, ali ne znam hoće li mi htjeti zamjeniti disk zato što ne izbacuje grešku nakon skeniranja.Imam garanciju još 1.5 god.

I najzaguljeniji programi prikazuju da li ima bad sectora ili ne. Fino lepo reklamiras (ne pravis se pametan tamo), kazes koje si probleme imao a oni su duzni provjeriti taj disk

Nakon ovoga cekas novi disk

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
15 godina
neaktivan

Iskoristi garanciju.

15 godina
neaktivan
HDD na izdisaju?

evo i moj HDD pa ako se neko razumije nek mi objasni da li je u opasnosti ili nije..

HDD HDD

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
piksi007 kaže...

evo i moj HDD pa ako se neko razumije nek mi objasni da li je u opasnosti ili nije..

Sve OK.

--------------------------
16 godina
protjeran
piksi007 kaže...

http://www.hdsentinel.com/

From all the things I lost, I miss my mind the most...
15 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...
piksi007 kaže...

Jel mi mozes reci sta ovo u žuto oznaceno znaci..jel to sta strasno ili...

18 godina
neaktivan
piksi007 kaže..

Disk je WD?

Inace to na slici nije nista strasno

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
18 godina
moderator
piksi007 kaže...
Don Kihoty kaže...
piksi007 kaže...

To samo znači da imaš Seagateov disk! Par postova prije sam to objašnjavao - čini se kako svi Seagateovi diskovi imaju takav taj parametar sam po sebi i HD Tune ih sve bezrazložno "zažuti". Dakle, u pitanju je pogrešna intepretacija tog parametra. Disk ti je, sudeći prema parametrima SMART, u idealnom stanju.

18 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

To samo znači da imaš Seagateov disk! Par postova prije sam to objašnjavao - čini se kako svi Seagateovi diskovi imaju takav taj parametar sam po sebi i HD Tune ih sve bezrazložno "zažuti". Dakle, u pitanju je pogrešna intepretacija tog parametra. Disk ti je, sudeći prema parametrima SMART, u idealnom stanju

Besplatan i super program za test i nadzor SMART-a. Bio je na BOL-u kao program tjedna

GSmartControl 

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
15 godina
HDD na izdisaju?

e ovako nabavio sam novi kabel al situacija s hardom je i dalje ista...znaci hard odlazi a nije bilo do kabela loseg...nista budem nagovorio frenda da mi da svoj stari hard od 80 gb koji mu skuplja prasinu i njega cu koristit za windowse a ovaj moj od 1 TB za igrice, filmove i ostale gluposti

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2012 20:07 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice