Hd 4890

poruka: 8
|
čitano: 1.402
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
hd4890

Pozdrav, jel ima tko iskustva sa HD4890 vapor-x grafičkom, imam 500w codegen napajanja, ali kad igram igrice se mi zna ugasit monitor te dolazit crte, mislim da je preslabo napajanje, jer vele da codegen obečava da ima 500w, a u pravo ima nekih 380-400w.

Jel ima tko kakva iskustva sa time?

0 0 hvala 0
15 godina
Hd 4890

- Sve je moguće, probaj s drugim napajanjem, pa onda budeš znao više.

---------- Drži se majstore, moje misli su uz tebe. ----------

0 0 hvala 0
13 godina
Re: hd4890

Imao sam tu grafičku u paru sa no name iliti ednet nekakvim napajanjem od 500 ili 550w i radilo je kao beba, a kasnije sam čak na to stavio i gtx480 čisto da vidim da li radi i radilo je bez frke... Što još imaš u kompu? Da li si što klokao? 

Pucaaaajjjj :)
13 godina
neaktivan
Hd 4890

Ništa nije clokano ni slično, ona radi bez brige, sve dok ne upalim neku jaču igricu, igram ja sve na hight bez brige, ali vjerojatno po meni izgubi snagu te izbaci crni ekran.Ali i grije se ko luda sad, prije se nije tako grijala kad je bila u susjedovom kompu, ali on ima ono xfx 750 napajanje, tamo je radila super, tako da je vjerojatno do napajanja, ali prvo tražim drugo mišljenje, jer nisu jeftina napajanja :D

Pošto ima dva ulaza za napajanje + piše na specifikacijima da treba 500w napajanje, a kolko sam čuo codegen laže sa w.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 10:23 (Balkan SMF).

0 0 hvala 0
14 godina
Hd 4890

Codegen ti je šrot od napajanja, probaj sa jačim napajanjem.

A to što se zagrijava probaj cijeli komp ispuhat sa kompresorom , i očisti grafu i promjeni termanu pastu na njoj.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Hd 4890
Streetpunk kaže...

Codegen ti je šrot od napajanja, probaj sa jačim napajanjem.

A to što se zagrijava probaj cijeli komp ispuhat sa kompresorom , i očisti grafu i promjeni termanu pastu na njoj.

To sam i ja čuo da je sranje, komp je čist ko suza, na grafu stavljena nova pasta + očiščena cijela.

Tako da mislim da se zagrijava zbog slabog napajanja.

14 godina
Re: Hd 4890
Balkan SMF kaže...

Ništa nije clokano ni slično, ona radi bez brige, sve dok ne upalim neku jaču igricu, igram ja sve na hight bez brige, ali vjerojatno po meni izgubi snagu te izbaci crni ekran.Ali i grije se ko luda sad, prije se nije tako grijala kad je bila u susjedovom kompu, ali on ima ono xfx 750 napajanje, tamo je radila super, tako da je vjerojatno do napajanja, ali prvo tražim drugo mišljenje, jer nisu jeftina napajanja :D

Pošto ima dva ulaza za napajanje + piše na specifikacijima da treba 500w napajanje, a kolko sam čuo codegen laže sa w.

Meni je to znalo biti... s vremenom sve češće i češće i na kraju umro monitor.(neki Samsung 204B)

Nakon još godinu dana umrla i grafička :) (HD4870)

Ne znam šta da ti kažem ... krpaj kako ćeš imati novaca.

13 godina
neaktivan
Hd 4890

Kod frenda je radilo super na xfx 750w napajanju(neznam ako sam dobro napisao, nešto takvo), a kod mene niti ne, znači napajanje je slabo?Pošto ta grafička ima dva utora za napajanje, znači treba bar 500w kao što piše u tvorničkim specifikacijama!?Neznam, kažite ako ima još tko kakva iskustva.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice