Hardvare

poruka: 2
|
čitano: 1.266
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
USB Stick problem

E Ovako...dobio sam od sestre USB stick koji ne radi, pa se nadam da je ness do hardvera, drajvera i slicno..Naime kada stavim stick u komp. ocita ga i sve, ali kad pokrenem pise There is no disk in drive F. pa me zanima da li je kako moguce da povratim u zivot ovaj stick XD..Inace radi se o sticku TakeMSCDC610105664

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: USB Stick problem
piksi007 kaže...

E Ovako...dobio sam od sestre USB stick koji ne radi, pa se nadam da je ness do hardvera, drajvera i slicno..Naime kada stavim stick u komp. ocita ga i sve, ali kad pokrenem pise There is no disk in drive F. pa me zanima da li je kako moguce da povratim u zivot ovaj stick XD..Inace radi se o sticku TakeMSCDC610105664

Ubaci usb,promijeni naziv tj. drive letter u bilo koje slovo osim postojećih particija - evo kako Start/mycomputer desniklik/Manage/DiskManagement klikni particiju meni je npr. Adata(G) desni klik change drive letter and paths/change   stavi bilo koje slovo koje nije zauzeto(preporučam G).Sretno

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice