Hardovi problem

poruka: 11
|
čitano: 916
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Hardovi problem

Poprilicno sam zabrinut za svoje hardove.

Radi se o Seagate-u Barracudi ST31000528AS 1TB i  Samsungu HD203WI 2TB.

Nazalost, nemam garanciju ni na jedan, mozda samsung preko serijskog, ali to trebam provjeriti.

U hd sentinelu mi za seagate javlja health na 49% , te 51 bad sector - aka rellocated , al pretpostavljam da cese dalje kotit.

Za samsung mi javlja 99% healtha i to se danas pojavilo. javlja 2 weak sectora, al me vise brine sto u utorrentu javlja : data error cyclic redundacy check.

Hd tune ne smatram dostojnim za chekirat, al sve kucice zelene ako je to uopce bitno.

Dal postoji shema da se to nekako "zaustavi" , mijenjanje elektronike, onaj mit s zamrzivacem? Unaprijed hvala na odgovoru. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hardovi problem

Ma možeš se je.., gotovo je, skidaj podatke s prvoga i kupuj novi dok nisi ostao bez ičega, a drugi prati u HDD sentinelu pa budeš vidil, ako i on ide na gore mijenjaj i njega.

Valentin

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Hardovi problem
Valentin17 kaže...

Jel se opce da dobit koja kinta za diskove u ovakvom stanju? Bas su se sjetili zezat {#}

15 godina
mislavgray kaže...
Valentin17 kaže...

Jel se opce da dobit koja kinta za diskove u ovakvom stanju? Bas su se sjetili zezat {#}

A kome bi prodao hard s bad sectorima? To je prevara kako god gledao, pogotovo zato jer si ti svjestan problema.

14 godina
neaktivan
bradonja_85 kaže...

Prijevara u slucaju da ih ne spomenem, a molim te kakve dobiti opce imas od toga. Ne vidim svrhu zasto to nebi rekao. 

15 godina
mislavgray kaže...
bradonja_85 kaže...

Prijevara u slucaju da ih ne spomenem, a molim te kakve dobiti opce imas od toga. Ne vidim svrhu zasto to nebi rekao. 

Zato što ih nitko neće kupit ako navedeš da imaju bad sectore.

14 godina
neaktivan
bradonja_85 kaže...

Tvoje misljenje. Moze jos netko odgovorit dal se da is napravit uvezi toga? 

14 godina
Hardovi problem

Ne znam mozes li sto napraviti ali ja bi uzeo ovaj od teru za neku simbolicnu kintu.

Ako nista ne uspijes se javi.

Ne pravim se lud, pravim se da nisam.

0 0 hvala 0
15 godina
Hardovi problem

Dobro ti je rekao, počni si prebacivati podatke... što se tiče prodavanja možeš nekome prodati, al taj neko če te poslje naganjati :P.

http://www.omsisimulator.smfnew.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hardovi problem

Nista hvala svima, ostavit cu ih sebi, nema smisla prodavati. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Hardovi problem

Dok traje traje, nitko ne moze reci koliko dugo..

Ne pravim se lud, pravim se da nisam.

1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice