Pozdrav ekipa...imam problem s navedenom grafickom te mi amd ne zeli prizna garanciju.Naime prvi ventilator na grafickoj se poceo malo klimat i poceo bit bucan.Iz servusa javljeno da je potrgan?Naime imam dovoljno iskustva sa komponentama da je nemoguce da sam ga slomio.Graficka po racunu ima jos godinu dana garancije.Sto mi je ciniti?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav ekipa...imam problem s navedenom grafickom te mi amd ne zeli prizna garanciju.Naime prvi ventilator na grafickoj se poceo malo klimat i poceo bit bucan.Iz servusa javljeno da je potrgan?Naime imam dovoljno iskustva sa komponentama da je nemoguce da sam ga slomio.Graficka po racunu ima jos godinu dana garancije.Sto mi je ciniti?
obrati se ovoj gospodi https://www.alphacool.com/,
a tim pederima u ADMu spiči jedan babulj u izlog i to je to
Ma necu im dat gusta.Smecari....Sto predlazes sa ove stranice da narucim?
LP
Ma necu im dat gusta.Smecari....Sto predlazes sa ove stranice da narucim?
LP
imamo ja i kolega eywa njihov AIO blok na 1080ti i nema im premca... ne mogu pronaći blok za strix 980ti
pošalji im mail, brzo odgovaraju.
obrati se ovoj gospodi https://www.alphacool.com/,
a tim pederima u ADMu spiči jedan babulj u izlog i to je to
AMD ili ADM pitanje je sad'
Hehehe ADM ...zivci su mi na miljon cak razmisljam iz splita za zg hehehe
Daj sve od sebe, možda za zamjenu dobiješ gtx 1080 ti
Ako ne uspiješ reklamirati, pukni gore ovakvo nešto accelero-xtreme-iv.
Imao sam nešto od njih davno, zakon su.
probaj kontaktirati proizvođača i objasni situaciju jer je mehanički kvar zajeban kod reklamacija, a takvu vrst kvara utvrđuje servis i tu teško možeš dokazati da si ti u pravu, a ne oni
Moze koji savjet kome da se obratim tocnije? Mail?
Ili jednostavno kupiš zamjenski ventilator,malo pronjuškaj jel paše i to je to.
Ulagati novce u alphacooling i accelero za gtx 980 Ti u 2018 meni nema smisla. Ja bi da sam na tvom mjestu iskreno zalio se i trazio da servisiraju ga, ali posto si nestrpljiv ovaj mali zamjenski vent sto je kolega linkao.
Moze koji savjet kome da se obratim tocnije? Mail?
Pa, ako je strix onda valjda ASUS-u... Nista te ne kosta pitati...
Evo ekipa da vam javim graficka je poslana iz ADM-a u njemacku valjda odakle su je nabavili i dobio sam odobrenje sredstava.Ipak nije ADM toliko los