Graficka

poruka: 22
|
čitano: 2.384
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Graficka

Evo ja imam integriranu graficku i zelio bih si kupiti neku graficku i mozete mi objasniti kako da je stavim??????? pls

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2009 19:48 (Skywalker619).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Graficka
Skywalker619 kaže...

Evo ja imam integriranu graficku i zelio bih si kupiti neku graficku i mozete mi objasniti kako da je stavim??????? pls

priključiš je u PCI-E ili AGP utor,u BIOS-u isključiš integriranu grafičku,instaliraš drivere,i eto (valjda je to sve)
90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
16 godina
neaktivan
Skywalker619 kaže...

a za koliko para grafa???
16 godina
neaktivan
Graficka

koju grafu misliš uzeti i koje napajanje imaš??

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

700 kn max

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2009 20:07 (Skywalker619).
16 godina
neaktivan
pod009 kaže...
Skywalker619 kaže...

priključiš je u PCI-E ili AGP utor,u BIOS-u isključiš integriranu grafičku,instaliraš drivere,i eto (valjda je to sve)
 a gdje da dodem BIOS-a
17 godina
Skywalker619 kaže...
pod009 kaže...
Skywalker619 kaže...

a gdje da dodem BIOS-a
 pri bootanju upri u Delete
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
16 godina
neaktivan
Skywalker619 kaže...

700 kn max

za 750 kn je najbolja XFX 4830,a koje napajanje imaš??
16 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
Skywalker619 kaže...
pod009 kaže...
Skywalker619 kaže...

a gdje da dodem BIOS-a
 pri bootanju upri u Delete
to ovisi o matičnoj,piše ti kad se komp pali,najčešće su to DEL,F1-F10...
17 godina
neaktivan
Graficka

do 700kn imas dvije solucije ovisi koji utor koristiš:

pci-ex

VGA PCI-E SAPPHIRE ATI RADEON HD 4670, 512MB DDR4, DVI, HDTV

639 kn

agp

VGA AGP SAPPHIRE ATI RADEON HD 3650, 512MB DDR2, DVI, HDT

619kn

MBO GIGABYTE GA-946GM-S2 CPU INTEL PENTIUM DUAL CORE E2180 @ 2,00Ghz GPU SAPPHIRE RADEON HD 4670 512MB GDDR4 RAM 2*512MB, 1 GB

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fiksy kaže...

do 700kn imas dvije solucije ovisi koji utor koristiš:

pci-ex

VGA PCI-E SAPPHIRE ATI RADEON HD 4670, 512MB DDR4, DVI, HDTV

639 kn

agp

VGA AGP SAPPHIRE ATI RADEON HD 3650, 512MB DDR2, DVI, HDT

619kn

najvjerojatnije PCI-E,a bolja je XFX 4830 od obje
16 godina
neaktivan
Graficka

a gdje da vidim imam li PC-IE ili ovu drugu LOL

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Graficka

To moraš vidit na samoj matičnoj, otvoriš stranicu i pogledaš, sad ne znam koliko si upućen u izgled jednog i drugog, ali, ako imaš specifikacije od matične pogledaj koje utore ima ili ako znaš ime matične proguglaj na internetu ^^

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Skywalker619 kaže...

a gdje da vidim imam li PC-IE ili ovu drugu LOL

skini Everest i vidi kojiu imaš matičnu i pisat će koji ima utor za grafičku,pa napiši ovdje,usput koji imaš procesor i napajanje??(napajanje moraš vidjet u kućištu) jer ako je napajanje slabo,onda trebaš uzeti novo koje će biti dovoljno jako za tvoju konfiguraciju ili ćeš morati uzeti grafičku koja ne treba jako napajanje (npr. HD 4670)
16 godina
neaktivan
Manzi kaže...

To moraš vidit na samoj matičnoj, otvoriš stranicu i pogledaš, sad ne znam koliko si upućen u izgled jednog i drugog, ali, ako imaš specifikacije od matične pogledaj koje utore ima ili ako znaš ime matične proguglaj na internetu ^^

ne treba otvarati kućište za vidjet matičnu,nego s Everestom (link je iznad),a treba otvorit kućište za prvjerit marku,snagu i oznaku napajanja
16 godina
neaktivan
Graficka

procesor Intel Pentium 4  3.00 GHZ a nemogu naci u everestu ovo za maticnu samo sam nasao da je maticna Asus P5GZ-MX

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2009 9:45 (Skywalker619).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Graficka

Ljudi, vuče vas za nos...

(\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Graficka

da, zar ste slijepi

King of the South!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Graficka

ko ih vuce za nos ???????

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Graficka

Na toj ploči imaš 1 x PCIe x16 @ x4 speed slot što znači da ne kupujes agp već PCIe graficku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo napokon jedan lijepo odgovorio HVALA a sta ovi gore da ja nekog vucem za nos

16 godina
neaktivan
Graficka

Da, pitam ovdje...

Kad spojim novu grafičku, da li na nju spajam kabel s montora i onda isključujem onboard grafiku?

"Carpe diem..." "Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao..." www.tutorialized.com Xfire: parazyd244
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice