Graficka Powercolor 6850 problem ili ne :)?

poruka: 7
|
čitano: 1.341
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Od kad sam instalirao Dirt 3 koji je dosao uz ovu graficku karticu dogadja mi se da kad udarim u neki objekat direktno slika se nekako raspe po sredini traje manje od 1sec i nestane kao da nesto kasni (nekad bude plavkastih kockica nekad izmjesano sa crvenim) :) znate li sta je u pitanju? ovo je slucaj samo sa ovom igrom na ostalim igrama je sve ok, igru furam na ultra detaljima i driveri su najnoviji

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Graficka Powercolor 6850 problem ili ne :)?
bigbalabuto kaže...

Od kad sam instalirao Dirt 3 koji je dosao uz ovu graficku karticu dogadja mi se da kad udarim u neki objekat direktno slika se nekako raspe po sredini traje manje od 1sec i nestane kao da nesto kasni (nekad bude plavkastih kockica nekad izmjesano sa crvenim) :) znate li sta je u pitanju? ovo je slucaj samo sa ovom igrom na ostalim igrama je sve ok, igru furam na ultra detaljima i driveri su najnoviji

Trebao bi nam screenshot da odredimo,ali budući da je samo dirt 3 problem a sve ostalo vrtiš na max zvuči kao tearing.Kad već imaš tako jako računalo u dirt3 obavezno uključi v-sync i prebaci MSAA na x8.Javi je li to riješilo problem.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 20:22 (Ikarus01).
13 godina
neaktivan

Uradio sve to vec prije :) ali ista stvar u drugim igrama nista samo dirt 3 :) nasao sam na netu da jos ljudi ima isti problem samo sa dirt3 igrom ako uspijem napravim screenshot ali evo kako izgleda

samo sto kod mene se ovo dogodi u trenutku udara u drvo :)

14 godina
neaktivan

To se svima dogadja. To nije bug, nego efekt u igri.

Jesi ikad gledao utrke automobila...pa kad se pri nesreci zabije u kameru takve smetnje se vide na trenutak.  To je to.

http://hardforum.com/showthread.php?t=1627260

http://community.codemasters.com/forum/dirt-3-tech-support-1414/468694-graphics-artifacts-when-crashing-car.html

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.6.2012 2:24 (fade).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

hvala na odgovoru  {#}

14 godina
protjeran

To bi moralo biti navedeno na uvodnom ekranu "oprez igra sadrzava specijalne efekte zbog kojih cete misliti da vam crkavam grafa" :D

LOL bubnuo grafu u pecnicu jer je vidio artefakte :D :D :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

{#}  malo kuhanja nije na odmet

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice