Grafička ili monitor

poruka: 6
|
čitano: 1.359
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Grafička ili monitor

Evo ovako...već neko vrijeme imam problem sa komp...kad pokrenem neku malo "jaču" igricu ili neki video na youtube izgubi mi se slika na monitoru,zacrni se ekran (Samsung lcd 23.6" 2433LW)i nakon toga mi ne preostaje ništa drugo nego restart komp.Ove igrice tipa miniclip ili fb igrice rade bez problema čak i pojedini videoclipovi ili filmovi se pokrenu bez problema.Također ujutro kad ga upalim trebam ga par puta restart da bi dobila sliku,odnosno pojavi se welcome screen al opet se zacrni slika...tek kad se malo "ugrije" onda slika dođe.

Konfiguracija je:

AMD procesor 3000 64 bit

HDD sata-2 500 GB

GeForce 5200 FX

Asus K8U-X

za napajanje nisam sigurna koje je...znam da je to prastari komp al dosad je normalno radio i pokretao sve bez prob.monitor je star 2 god a komp 5.

Molim za savjet ako neko zna što bi moglo biti

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Grafička ili monitor

Grafa polako crkava.Bolje is nabavi za 1000kuna neku novu seriju 6xod radeona

ili od Nvidije nesto.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Grafička ili monitor

Pa ne možeš odma karticu mrtvon proglasit. Možeš probat instalirat nove drivere, odvrtit stability test, i svakako probat grafu il monitor na drugom kompu da budeš 100% sigurna.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Grafička ili monitor
bradonja_85 kaže...

Pa ne možeš odma karticu mrtvon proglasit. Možeš probat instalirat nove drivere, odvrtit stability test, i svakako probat grafu il monitor na drugom kompu da budeš 100% sigurna.

a ti bi testira ovu grafu čemu se mučit oko tog zastarjelog komada  hardvera

http://computer-reviews.net/evga-fx-geforce-5200-128mb-pci-video-card/

15 godina
Re: Grafička ili monitor
Dotore kaže...
bradonja_85 kaže...

a ti bi testira ovu grafu čemu se mučit oko tog zastarjelog komada  hardvera

http://computer-reviews.net/evga-fx-geforce-5200-128mb-pci-video-card/

Ma šanse su veće od 90% da je grafička prid smrti al nemožeš je proglasit mrtvon bez da išta testira. I da, poprilično je stara al nekome je dovoljna za surfanje i igrat igre na fejsu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice