Grafička kartica

poruka: 5
|
čitano: 2.548
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Grafička kartica

Pozdrav svim članovima zajednice,

Imam par problema, pa tražim drugo mišljenje.Prije par mjeseci otišla mi je grafička kartica na kompu(provjereno, testirana na drugom računalu).Prijatelj mi je posudio drugu za vrijeme dok ne skupim pare i kupim novu, ali imam par problema.Dakle, jel moguće da je i matična dobila kad je otišla moja grafička?E sad, zašto to pitam?Dakle, kad igram igrice gubi mi se strašno grafika, grafička počinje sve jače radit, vrti ventilator ko lud itd, kad gledam neki video po full screenu počinju dolazit zelene crte po njemu, te ako ne ugasiš full screen u par minuta jednostavno dođe crna pozadina te se resetira monitor i baci na manji prikaz videa.80% sam siguran da nije opet ova grafiča kriva, več da je u nečem drugom problem.Danas ću otič testirat k frendu sa drugom grafičkom, da ne kupujem novu bezveze.

Jel imao tko kakva slična iskustva?

Hvala unaprijed, Luka. 

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grafička kartica

Pozdrav

Ja sam imao slican problem na kopu,dakle,ja kada sam upalio komp i radi on sve normalno,nakon nekog kraceg koristenja bilo cega,bilo kojeg programa,slika se totalno izgubi,na ekranu ne pokazuje nikake znakove zivota,no komp jos radi,kada sam ga restartirao na gumb,opet se upali i ako sam prije toga koristio recimo Chrome,i ako mi se u tom trenutku bio ugasio ekran,znaci nema znakove zivota,pokazivao mi je onu opciju da vratim na proslu stranicu koja se koristila jer Google Chrome nije pravilno ugasen,no kompjuter se nije uopce restartirao..

Prvo sam mislio da je problem sa grafickom karticom,kada sam zamjenio s drugom ista stvar,pa sam i RAM memoriju zamjenio s jacom,ista stvar..

Probao sam sa napajanjem i zamjenio ga sa drugim istog napona i bio je problem u napajanju,kada sam to napajanje probao kod frenda ista je stvar bila i kod njega kao i kod mene sto je bilo,dakle problem je bio u napajanju..

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grafička kartica

Kod mene nije problem samo u tome, problem je kod igranja igrica, i kod full screen videa, dakle ako ja gledam video na pola ekrana radi ko puška, kad stavim na cijeli gotovo, isto tako sa igricom, sve se izgubi grafika, odem van sa (windows tipkom), uđem nutra ok je opet par minuta, i tada opet se izgubi grafika.Ne vjerujem da je do napajanja, to imam problem od kako mi je otišla stara grafička, uzrok neznam.

Napominjem još jednom, kad igram igricu grafička se abnormalno vrti(mislim na ventilator) , počinje radit ko avion :D

Eto par slika recimo na SA:MPu kako to izgleda, ovo je malo sad, zna se izgubit i više.

http://imgur.com/IMR16Sk,mCixbJl

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.1.2014 12:38 (TechnoRR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grafička kartica

TechnoRR

- Navedi ti koju konfiguraciju imaš, onda idemo dalje, ovako "lupamo" bezveze.

- Sve je moguće i ništa nije nemoguće, a ono tvoje "napajanje 400W" malo znači, navedi točan model.

- Mogući uzroci, ovako na prvu: pregrijavanje, neispravno ili preslabo napajanje, nesipravna grafa, driver problem.

- Ono što ti se pojavljuje na ekranu su artefakti.

---------- Drži se majstore, moje misli su uz tebe. ----------
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.1.2014 14:16 (Valentin17).

3 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Grafička kartica

Nije neka jaka grafička da treba napajanje :D

Dakle, intel dual core e6300.

4gb rama

Grafička je neka hd3650, pošto ne igram jake igrice.

To se sve događa od kako je otišla grafička, a zbog čega je otišla neznam.Grafiča koju sad koristim je testirana u drugom kompu te super radi.Znači do mog kompa je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice