Graficka kartica hd 4650 problem zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 2.090
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Graficka kartica hd 4650 problem
Nerazumijem zasto mi graficka kartica u nekim igrama kao minecraft,cod2 samp i te neke starije igrice uopce neradi msm 0 posto load,isto tako dok igram bad company 2 dode samo do 60 % a dok igram most wanted 2012 bude 100 % load sad me zanima dali ja mogu nastelat da bude uvijek u igricama u 100 % loadu?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Graficka kartica hd 4650 problem
Ovako danas su mi se javili artifekti na monitoru dok sam igro samp vjerujem da je otisla graficka a kad sam restarto komp onda je sve bilo normalno nisu se artifekti pojavljivali,graficka je overclockana i u igricama neprelazi 55 stupnjeva.
14 godina
neaktivan

Probaj reinstalirat drivere od grafičke (stavi najnovije ako već nisu instalirani), vrati sve clockove na default

i onda probaj testirati grafičku sa nekim benchmarkom primjerice Furmark.

Ako se problemi nastave pojavljivati, vjerojatno je grafička na putu za vječna lovišta.

P.S: Ali kako bi bio siguran probaj za svaki slučaj grafičku na drugom kompu da nije eventualno

problem u matičnoj

Na kraju priče; roštilj je uvijek zadnja opcija ;)

GK
12 godina
Stadimonov kaže...

Probaj reinstalirat drivere od grafičke (stavi najnovije ako već nisu instalirani), vrati sve clockove na default

i onda probaj testirati grafičku sa nekim benchmarkom primjerice Furmark.

Ako se problemi nastave pojavljivati, vjerojatno je grafička na putu za vječna lovišta.

P.S: Ali kako bi bio siguran probaj za svaki slučaj grafičku na drugom kompu da nije eventualno

problem u matičnoj

Na kraju priče; roštilj je uvijek zadnja opcija ;)

Sada je sve u redu testiro sam fur markom graficku sve je uredu proslo,najnoviji driveri su metnuti prije tjedan dana,al mislim da mi problem stvara napajanje jer je to srot ms industrial 550w i daje blue screen nije ram memorija jer sam mem test napravio

13 godina
Graficka kartica hd 4650 problem

MS napajanja su mozda, hm ne mozda nego 100% najNEKVALITETNIJA napajanja sto se mogu naci na nasem trzistu. Ne poznajem nikoga da im dobro sluze, ako razmisljaju da koriste iole jacu graficku karticu na njima. Bjezi od toga k'o djavo od krsta. To je sve sto cu reci!

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
chaselol kaže...

MS napajanja su mozda, hm ne mozda nego 100% najNEKVALITETNIJA napajanja sto se mogu naci na nasem trzistu. Ne poznajem nikoga da im dobro sluze, ako razmisljaju da koriste iole jacu graficku karticu na njima. Bjezi od toga k'o djavo od krsta. To je sve sto cu reci!

Ma znam i ja da je srot napajanje razmisljam ga uskoro zamjenit sa corsair napajanjem i nekom hd 5770 grafickom

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice