Grafa ne radi

poruka: 10
|
čitano: 1.455
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Grafa ne radi

prije nekoliko dana mi riknulo napajanje od 400w, neki no name, stavim drugo napajanje od 400, opet neka krntija stara i sve radi kad grafa ne. vrti se ventilator na njoj,ali ne daje sliku. onda sam piknuo u integriranu i sve ok. probao sam tu svoju grafu na drugom kompu i radi. e sad više nemam pojma u cemu je kvaka? il je ovo napajanje loše ili je možda moguće da je na matičnoj nešt riknulo nemam pojma. matična je isto neko smeće za 250kn, grafa je ati 4670-512mb i proc je e5200. pomagajte{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grafa ne radi

Ako imas od nekog uzmi bolje napajanje pa vidi da li radi,

ako opet ne radi onda je do maticne nesto.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Grafa ne radi

posto je napajanje bilo shrotex-drekstar, moze biti da ti je povuklo i maticnu sobom. kako kaze post iznad, ako mozes, pribavi neko novo napajanje (seasonic, fortron i slicni) i probaj. moze biti da ovo napajanje koje si uzo je jos vece govno od onog koje si prije imao.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
15 godina
Grafa ne radi

mogli ste mu bolje procitat. post

prvo zamjeni bateirju na matičnoj drugo odi u bios i stavit da ti je ukljucena pcie grafa ne integrirka

zasto:

reko je da nije imo slike na vanjskoj ali je ukopco na intregriranu i da je imo slike. to znaci da mu se bios restartiro dok nije bio u struji. i vratio default postavke to jest integrirku.

odi u bios i stavi da ti je glavna grafa vanjska pa javi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grafa ne radi

ma provjerio sam to u biosu odmah, al ništa. prvo mi je pci pa integrirka. mislim da je bios ok. zaboravio sam napomenut još neke stvari... kak se to dogodilo, prvo mi je nestalo slike i onda za 10min mi je prdnulo napajanje. nakon što sam ga promjenio grafa više ništa. nakon 2 dana odjednom proradi grafa sama od sebe i sve radi ok, al samo jedan dan.  i onda opet sve isto, svako malo ju probam, al ništa. na drugom kompu radi. jako čudno. pomislio sam da je stvarno do napajanja, samo nemam nikog ko ima neku poštenu makinu da probam promjenit

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
mata999 kaže...

ma provjerio sam to u biosu odmah, al ništa. prvo mi je pci pa integrirka. mislim da je bios ok. zaboravio sam napomenut još neke stvari... kak se to dogodilo, prvo mi je nestalo slike i onda za 10min mi je prdnulo napajanje. nakon što sam ga promjenio grafa više ništa. nakon 2 dana odjednom proradi grafa sama od sebe i sve radi ok, al samo jedan dan.  i onda opet sve isto, svako malo ju probam, al ništa. na drugom kompu radi. jako čudno. pomislio sam da je stvarno do napajanja, samo nemam nikog ko ima neku poštenu makinu da probam promjenit

ako si stvarno stavio kao što piše onda ni neće radit...treba bit pci-e, a ne pci

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
16 godina
neaktivan
Grafa ne radi

pci-e sam stavio, sori neprecizno sam napiso.   pa pci ni nema

1 0 hvala 0
16 godina
moderator
mata999 kaže...

pci-e sam stavio, sori neprecizno sam napiso.   pa pci ni nema

moja ima sve 3 opcije (int., pci, pci-e) zato sam pitao

probaj onda za početak neko napajanje...

16 godina
neaktivan
Grafa ne radi

to me i zanimalo dal moguće da je napajanje... al bojim se da je do maticne. neznam di cu to napajanje nabavit. mozda kupim novo

0 0 hvala 0
16 godina
moderator

da moram ja bih se kladio na pci-e port na matičnoj...ali tko zna...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice