gigabyte gt420 problem

poruka: 4
|
čitano: 892
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
gigabyte gt420 problem
Pozdrav imam pitanje....kupio sam gigabyte gt420 i hocu da je instaliram na maticnu asrock a75m-hvs...nece da mi je prepozna iako je pci express slot....da li mozda nije kompatibilna sa tom maticnom ili...? Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: gigabyte gt420 problem
DJ_Bebi kaže...
Pozdrav imam pitanje....kupio sam gigabyte gt420 i hocu da je instaliram na maticnu asrock a75m-hvs...nece da mi je prepozna iako je pci express slot....da li mozda nije kompatibilna sa tom maticnom ili...? Hvala

Pogledaj u biosu i prebaci u opcijama da ti koristi PC-E znači da ne koristi integrisanu ako ne ide napravi update biosa ako ima noviji 

14 godina
neaktivan
Vec sam pokusao to u biosu ali mi ne ponudi da disablujem integrisanu nego samo preferiranu da stavim pci-e....i nikako mi je ne prepoznaje....pokusat cu sa upadte-om biosa....p.s. ona ima malo drugaciji bios nije klasicni nego neki asrock utility....hvala na odg
14 godina
neaktivan
Vec sam pokusao to u biosu ali mi ne ponudi da disablujem integrisanu nego samo preferiranu da stavim pci-e....i nikako mi je ne prepoznaje....pokusat cu sa upadte-om biosa....p.s. ona ima malo drugaciji bios nije klasicni nego neki asrock utility....hvala na odg
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice