ovak dao sam svoj mob frendu za njegov komp koji mi je nedavno dao da mu stavim nove windowse (ugl. lik ima laptop pa mu komp netreba,dao sam mu xperiu x8 zanj)...prvenstveno sam ga uzeo da ga polao nadogradjujem posto nemam bas iskustva sa hardverskim djelom pa da ucim malo :P
i sad ovak,stavio sam gore nove windowse ali medjutim nakon nekog vremena igranja i surfanja itd (oko 1 sat ponekad manje ponekad i više) mi se komp samo ugasi i onda se nezeli upaliti,odnosno upali se ali prije nego opce uspije uc u windowse (ponekad i uspije) se ugasi....sad mi recite jel to napajanje krivo? jer onda kad mi se to desi,ja gasim napajanje i istekam komp iz struje i nakon par sekundi ga upalim i onda dalje radi komp...
SPECIFIKACIJE KOMPA SU:
AMD Athlon 64 4000+ 2.1ghz
Nvidia Geforce 7200 GS (na njoj piše da je 256 mb ali kad stisnem na desktopu properties -- settings - advanced, tamo pise da je 512mb pa nisam siguran)
1GB DDR2 ram-a
evo ovo je slika npr. sastrane gdje je switch ovaj crveni (ne govorim o glavnom on i off switchu nego ovo crveno) meni je tako potegnuto prema gore pa vidim gdje pise 230,zanima me jel bi pomoglo ako potegnem to prema dolje ili je možda nešto drugo na kompu shebano?