Floppy Disk Fail

poruka: 7
|
čitano: 2.557
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Floppy Disk Fail

Evo ovako:moj prijatelj i ja smo na njegov komp htjeli instalirat 7,ali ima pre malo rama.Našao je malo rama taman za 7 i spojimo na maticnu i kad ukljucimo komp,ucitava memoriju i provjerava jos nes i kasnije pise Floppy Disk Fail.Pri tome smo jos htijeli ocistit procesor od prasine pa smo i to usput napravili.Zna li neko u cemu je problem?

Get out to life!NOW
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Floppy Disk Fail
fico_1504 kaže...

Evo ovako:moj prijatelj i ja smo na njegov komp htjeli instalirat 7,ali ima pre malo rama.Našao je malo rama taman za 7 i spojimo na maticnu i kad ukljucimo komp,ucitava memoriju i provjerava jos nes i kasnije pise Floppy Disk Fail.Pri tome smo jos htijeli ocistit procesor od prasine pa smo i to usput napravili.Zna li neko u cemu je problem?

-u majstorima.Namigiva

-provjeri sve kabele... ako nešto niste pokvarili, onda je vjerojatno naopako priključen.

btw. FDD nije potreban, može se isključiti, pa tako preskočiti problem. (možda i disketa stoji unutra?).

Ali može biti i u drugim postavkama. Treba provjeriti i podesiti BIOS (vjerojatno se resetirao).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan
Floppy Disk Fail

PO Biosu smo "prckali" i sve na deufal stavili i ima desketu u kompu.Probat cu opet provjerit kablove sutra ali nismo nista dirali osim rama i procesorima...

Priznajem da bas nisam "majsto"-ni ja ni on al....jbgCool.

Javim sutra sitauciju.

Get out to life!NOW
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Floppy Disk Fail

u biosu disable FDD.

http://www.erepublik.com/en/referrer/Van+Raus
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Floppy Disk Fail

Evo sve je OK neki smo kabel krivo spojili pa mi frend javio da sve radi.Hvala na trudu.Poljubac

Get out to life!NOW
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Floppy Disk Fail
ihush kaže...

-u majstorima.Namigiva

-provjeri sve kabele... ako nešto niste pokvarili, onda je vjerojatno naopako priključen.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan
Floppy Disk Fail

u biosima isključi floppy, a ako ne pali, upotrijebi jumpera na matični

skols

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice