Evo ovako:moj prijatelj i ja smo na njegov komp htjeli instalirat 7,ali ima pre malo rama.Našao je malo rama taman za 7 i spojimo na maticnu i kad ukljucimo komp,ucitava memoriju i provjerava jos nes i kasnije pise Floppy Disk Fail.Pri tome smo jos htijeli ocistit procesor od prasine pa smo i to usput napravili.Zna li neko u cemu je problem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ovako:moj prijatelj i ja smo na njegov komp htjeli instalirat 7,ali ima pre malo rama.Našao je malo rama taman za 7 i spojimo na maticnu i kad ukljucimo komp,ucitava memoriju i provjerava jos nes i kasnije pise Floppy Disk Fail.Pri tome smo jos htijeli ocistit procesor od prasine pa smo i to usput napravili.Zna li neko u cemu je problem?
-u majstorima.
-provjeri sve kabele... ako nešto niste pokvarili, onda je vjerojatno naopako priključen.
btw. FDD nije potreban, može se isključiti, pa tako preskočiti problem. (možda i disketa stoji unutra?).
Ali može biti i u drugim postavkama. Treba provjeriti i podesiti BIOS (vjerojatno se resetirao).
PO Biosu smo "prckali" i sve na deufal stavili i ima desketu u kompu.Probat cu opet provjerit kablove sutra ali nismo nista dirali osim rama i procesorima...
Priznajem da bas nisam "majsto"-ni ja ni on al....jbg
.
Javim sutra sitauciju.
u biosu disable FDD.
Evo sve je OK neki smo kabel krivo spojili pa mi frend javio da sve radi.Hvala na trudu.
-u majstorima.
-provjeri sve kabele... ako nešto niste pokvarili, onda je vjerojatno naopako priključen.
u biosima isključi floppy, a ako ne pali, upotrijebi jumpera na matični