Ekran?

poruka: 15
|
čitano: 2.641
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Ekran?

Kada upalim kompjuter ekran ostane crn  miš,tipkovnica,zvučnici i komp normalno rade,ekran ima upaljenu plavu točkicu onako kao da radi i sve kablove sam spojio do kraja i dalje neradi ima li ko kakav savjet?

Ako sam ikako pomogao stisni hvala.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Ekran?

probaj safe mode

Kupujem neispravan Logitech Rumblepad 2
15 godina

Jesi probao s nekim drugim monitorom?

** Live 4 Music **
15 godina
neaktivan
Idealist kaže...

probaj safe mode

kak da probam safe mode kad nist nevidim nema ni kad palim komp onih ko slika od matnice ni nista

15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

nemam drugi monitor

16 godina
neaktivan
JozaxD kaže...
sudy_freak kaže...

nemam drugi monitor

Probaj sutra kod frenda odnijet taj monitor s kojim imaš probleme pa vidi radi li kod njega. Ako ne radi onda ti je do monitora (obviously)

Curse you Perry the platypus!!!
15 godina
neaktivan
Hambrle kaže...
JozaxD kaže...
sudy_freak kaže...

nemam drugi monitor

Probaj sutra kod frenda odnijet taj monitor s kojim imaš probleme pa vidi radi li kod njega. Ako ne radi onda ti je do monitora (obviously)

ok

15 godina
neaktivan
Ekran?

ima jos ko kakvu ideju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

možda glupo zvuči, ali jel ti lampica od hdd-a pri podizanju Windowsa cijelo vrijeme svijetli ili treperi/povremeno se gasi (cca 1 sec) pa se opet upali?

meni je isto tako bilo. Indikator na monitoru treperi,a lampica HDD-a cijelo vrijeme svijetli. meni je bio problem u RAM-ima, nije slot bio u redu, isprašio, bolje umetnuo i radilo je. Može biti štošta. No, prboaj s drugim monitorom.

** Live 4 Music **
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

možda glupo zvuči, ali jel ti lampica od hdd-a pri podizanju Windowsa cijelo vrijeme svijetli ili treperi/povremeno se gasi (cca 1 sec) pa se opet upali?

meni je isto tako bilo. Indikator na monitoru treperi,a lampica HDD-a cijelo vrijeme svijetli. meni je bio problem u RAM-ima, nije slot bio u redu, isprašio, bolje umetnuo i radilo je. Može biti štošta. No, prboaj s drugim monitorom.

nisam baš profesionalan znalac u kompove mos mi pojasnit sta je to HDD-a ,al u biti jedna mi točkica stalno treperi ili radi to je točkica koja označuje kada zašteka komp

16 godina
JozaxD kaže...
sudy_freak kaže...

nisam baš profesionalan znalac u kompove mos mi pojasnit sta je to HDD-a ,al u biti jedna mi točkica stalno treperi ili radi to je točkica koja označuje kada zašteka komp

HDD= hard disk drive ("ono" na sto mozes spremati sve sto imas na kompu)

Google is NOT your friend!!!
15 godina
JozaxD kaže...
Nisam baš profesionalan znalac u kompove mos mi pojasnit sta je to HDD-a ,al u biti jedna mi točkica stalno treperi ili radi to je točkica koja označuje kada zašteka komp

moglo bi biti da je isti problem. No, ako se ne razumiješ baš, nemoj ni otvarati komp. Najbolje probaj s monitorom drugim. Odnesi svoj kod frenda ili donesi njegov, što ti je lakše. tako ćeš znati 100%.

** Live 4 Music **
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
JozaxD kaže...
Nisam baš profesionalan znalac u kompove mos mi pojasnit sta je to HDD-a ,al u biti jedna mi točkica stalno treperi ili radi to je točkica koja označuje kada zašteka komp

moglo bi biti da je isti problem. No, ako se ne razumiješ baš, nemoj ni otvarati komp. Najbolje probaj s monitorom drugim. Odnesi svoj kod frenda ili donesi njegov, što ti je lakše. tako ćeš znati 100%.

budem

15 godina
Ekran?
Jesi siguran da ti je monitor dobro uštekan u grafu, možda se malo izvukao pa izgubio kontakt?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
leobugi kaže...
Jesi siguran da ti je monitor dobro uštekan u grafu, možda se malo izvukao pa izgubio kontakt?

sve kablove koji su vezani za ekran sam išteko i ponovo ušteko do kraja kolko je moglo ić :S

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice