DVI na grafickoj ne radi

poruka: 6
|
čitano: 4.413
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
DVI na grafickoj ne radi

Imam problem sa VTX Radeon HD 6450, analogni izlaz radi bez problema i dobijam sliku na monitoru ali dvi-i izlaz ne radi. Nakon sto spojim monitor preko njega i upalim na ekranu mi pise No signal input check video cable.

Dali je mozda problem u tome sto ih ne spajam DVI na DVI neko DVI na VGA?

tnx

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: DVI na grafickoj ne radi
fizikala kaže...

Imam problem sa VTX Radeon HD 6450, analogni izlaz radi bez problema i dobijam sliku na monitoru ali dvi-i izlaz ne radi. Nakon sto spojim monitor preko njega i upalim na ekranu mi pise No signal input check video cable.

tnx

Možda je neispravan adapter, probaj sa drugim.

R.I.P Zotac 8800GT
15 godina
neaktivan

probao sa 2 razlicita dvi adaptera i probano na dvije iste takve graficke isto ne radi taj DVI izlaz

14 godina
neaktivan
fizikala kaže...

tnx

Čekaj malo. Ti pokušaješ da spojiš DVI kabal na VGA utor?

17 godina

Ako ti grafička ima i VGA i DVI priključak velika je vjerojatnost da je taj DVI čisto digitalni, da nema kanale za prijenos analognog signala.

Ako DVI-VGA adapter spojiš u DVI koji nema vodove za analogni signal s grafičke na monitoru spojenom putem VGA na taj adapter jednostavno nećeš imati nikakvog ulaza jer nemaš iz grafičke izlaza.

Ne vidim zašto bi spajao preko DVI-VGA adaptera ako ti monitor ima samo VGA a grafa ima svoj VGA jer to nema nikakve prednosti ni da radi.

Jedina prednost je digitalni prijenos naspram analognog, a za to monitor treba imati DVI, HDMI, Display Port ili neki sličan digitalni priključak kao i grafa.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
15 godina
neaktivan

ma ici ce najbolje direkt DVI na DVI i to je to {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2012 19:45 (fizikala).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice