DVD problem

poruka: 7
|
čitano: 1.104
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
DVD problem

Kada ubacim neke DVDe komp mi krene štekati i sve poludi, nekada dobro rade a nekada probleme stvaraju, reinstalirao sam windowse i problem nije otišao. Da li mi je možda pržilica otišla?

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
DVD problem

Ili je cd izgreban ili je uređaj otišao kvragu probaj ga promijeniti.Meni se znalo desiti kad krenem instalirati igricu recimo stavim prvi cd i usnimi ga stavim drugi cd zablokira cijeli komp i ja izludio i otišao kupiti novi uređaj i sve super radi.Ovaj koji je štekao bio je neki NEC uređaj i završio je u smeću.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.1.2009 19:43 (ČERNOBIL).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DVD problem

Moj je philipsov i imam već druga dva philipsova(na drugim kompovima) i oni super rade.

EDIT: ako već je uređaj u kvaru onda bi kao zamjenu uzeo ovaj: http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1160065

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.1.2009 19:55 (BORN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: DVD problem
BORN kaže...

Moj je philipsov i imam već druga dva philipsova(na drugim kompovima) i oni super rade.

EDIT: ako već je uređaj u kvaru onda bi kao zamjenu uzeo ovaj: http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1160065

Taj philips jel on pod garancijom
17 godina
neaktivan
DVD problem

Ne više, 3 godine je star

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: DVD problem

Kako je star vec tri godine mogao bi ga otvoriti i sa stapicem za usi lagano sa alkoholom ocistiti lecu

Asus M6VA | Intel M 1.86Ghz 2Mb | ATI x700 256Mb | DDR2 2Gb 533Mhz | HDD 140Gb(80+60) 5400rpm
17 godina
neaktivan
DVD problem

Ne bi ja zabadao nos u to, rađe ga ostaviti pa neka služi kao druga pržilicaNamigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice